Κολωνός: Το πρωί «σωτήρας παιδιών», το βράδυ βιαστής (Video)

Κολωνός: Το πρωί «σωτήρας παιδιών», το βράδυ βιαστής (Video)

Ως… καλοσυνάτος και… προστάτης παιδιών της γειτονιάς στον Κολωνό παρουσιαζόταν ο κατηγορούμενος για βιασμό και μαστροπεία Ηλίας Μίχος, ο οποίος, όπως αποδεικνύεται, έχτιζε μεθοδικά και επί χρόνια το προφίλ του καλού και έντιμου νοικοκύρη, γείτονα και θρησκευόμενου οικογενειάρχη, ενώ παρουσιαζόταν και σαν ασπίδα για κακοποιημένα –κατά τον ίδιο– παιδιά.

Δείτε επίσης: Κολωνός: Το πρωί «σωτήρας παιδιών», το βράδυ βιαστής

Οπως αποκάλυψε την Κυριακή το Documento, o Ηλ. Μίχος είχε καταθέσει ενόρκως πριν από ακριβώς τρία χρόνια υπέρ γνωστού του σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί δικαστική απόφαση για ενδοοικογενειακή υπόθεση. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η υπόθεση έχει απασχολήσει πολλάκις το Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού, με το οποίο ο 53χρονος φερόμενος ως βιαστής μιας ανήλικης και μαστροπός είχε προνομιακές, καταπώς φαίνεται, σχέσεις. Όπως καταδεικνύεται από τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, οι αστυνομικοί του συγκεκριμένου τμήματος ουδέποτε ασχολήθηκαν με τη σοβαρή υπόθεση που αποκαλύπτεται, ενώ δεν αναζήτησαν ποτέ τον γνωστό του Μίχου προκειμένου να τον συλλάβουν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, παρότι γνώριζαν πού και πότε να τον εντοπίσουν.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο Ηλ. Μίχος εμφανίστηκε ενώπιον συμβολαιογράφου και κατέθεσε ενόρκως προκειμένου η μαρτυρία του να αξιοποιηθεί από τον γνωστό του σε δικαστήριο. Στην κατάθεσή του, την οποία αποκαλύπτει το Documento, εμφανίζεται να προσπαθεί να προστατέψει δήθεν δύο ανήλικα παιδιά από τη μητέρα τους, η οποία βρίσκεται σε δικαστική αντιδικία με τον πατέρα τους, ενώ το ΑΤ Κολωνού, παρότι ήταν υποχρεωμένο, καταγγέλλεται ότι άφησε μια μητέρα στο έλεος του πρώην συζύγου της, παρότι σε βάρος του έχουν κατατεθεί δώδεκα μηνύσεις.

Δείτε το βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter