Kona Iron Man Edition SUV

Kona Iron Man Edition SUV

Παγκόσμια Πρεμιέρα για το Hyundai Kona Iron Man Edition SUV στο 2018 San Diego Comic-Con. Το αυτοκίνητο έχει μοναδικά στοιχεία σχεδιασμού εμπνευσμένα από την στολή του Iron Man και θα περάσει στην παραγωγή τον Δεκέμβριο 2018.

Μια ειδική έκδοση του SUV Kona εμπνευσμένη από τον Iron Man παρουσίασε η Hyundai στο San Diego Comic-Con του 2018. Στο περίπτερο της Marvel παρουσιάσθηκε για πρώτη φορά το Kona Iron Man Edition διαθέτοντας εξωτερικά και εσωτερικά στοιχεία σχεδίασης που δίνουν την αίσθηση της δυναμικής στολής του Iron Man. Το Kona Iron Man Edition θα είναι διαθέσιμο σε παγκόσμιο επίπεδο σε περιορισμένη παραγωγή, που προγραμματίζεται να ξεκινήσει τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους, με τα πρώτα οχήματα να είναι διαθέσιμα το πρώτο τρίμηνο του 2019. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.KonaIronManEdition.com.

«Η συνεργασία της Hyundai με την Marvel είναι ένας πολύ καλός τρόπος να κατανοήσουμε τα ενδιαφέροντα των ανθρώπων και να εμπλακούμε με μια πολύ παθιασμένη fanbase», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος Μίνσου Κιμ, Head of Marketing Division της Hyundai Motor Company. “Η σχέση μας είναι κάτι περισσότερο από απλή τοποθέτηση προϊόντων, καθώς στοχεύουμε να δημιουργήσουμε εμπειρίες προσαρμοσμένες στο κοινό της Marvel. Το Kona Iron Man Edition είναι ένα ιδανικό παράδειγμα συνδυασμού των δύο κόσμων μας σε ένα ειδικό όχημα που ελπίζουμε ότι θα ενθουσιάσει τους θαυμαστές και των δύο εμπορικών σημάτων σε όλο τον κόσμο. “

“Στη Hyundai είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την Marvel στο Kona Iron Man Edition. Είναι πραγματικά ο τέλειος συνδυασμός”, δήλωσε ο κ. Ντιν Έβανς , Chief Marketing Officer της Hyundai Motor America. «Από την πρώτη φορά που είδαμε το Kona, γνωρίζαμε ότι ο μοναδικός, δυναμικός σχεδιασμός του έχει μια συναρπαστική ομοιότητα με τη δυναμική και εικονική στολή του Iron Man. Υπάρχει επίσης ένας όμορφος συνδυασμός της διασκέδασης και της περιπετειώδους φύσης του Kona με τον ψυχαγωγικό αλλά και τολμηρό χαρακτήρα του Iron Man / Tony Stark. Το αποτέλεσμα είναι μια αξιόλογη ειδική έκδοση που είμαστε σίγουροι ότι θα προσελκύσει τους θαυμαστές της Marvel και τους λάτρεις του SUV. “

Εξωτερικά, το Kona Iron Man Edition διαθέτει μια μοναδική «υπογραφή» των εμπρός φωτιστικών, που περιλαμβάνει μια δέσμη φωτός ημέρας που μοιάζει πολύ με τη μάσκα και το σχήμα των ματιών της στολής του Iron Man. Αυτό το σχήμα είναι άμεσα αναγνωρίσιμο και αποτελεί μία από τις βασικές σχεδιαστικές εμπνεύσεις για το Kona.

Εκτός από το σχεδιασμό της εμπρός μάσκας και τη μοναδική «υπογραφή» των φωτιστικών μέσων, ακτίνες Stark σχηματίζουν το περίγραμμα της μάσκας του Iron Man στην οροφή του αυτοκινήτου. Ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών με την μάσκα του Iron Man να κοσμεί τα κεντρικά καλύμματα, χαραγμένη σιδερένια σφαίρα για τους πυλώνες D και μπροστινή μάσκα σκούρου χρωμίου πλαισιώνουν το εξωτερικό του αυτοκινήτου. Το εξωτερικό χρώμα είναι το αποκλειστικό κόκκινο του Iron Man που συνδυάζεται με γκρι ματ.

Στο εσωτερικό του, η υπογραφή του Tony Stark κοσμεί το ταμπλό παράλληλα με ένα μοναδικό μοχλό ταχυτήτων Iron Man, μια ειδική προβολή Head Up στην κεντρική κονσόλα με γραφικά Iron Man και μια διακριτική σχεδίαση στα καθίσματα.

Το Kona Iron Man Edition είναι το νεότερο project που έχει προκύψει από τη συνεργασία της Marvel με τη Hyundai. Το καλοκαίρι, το νέο 2019 Veloster Turbo θα κάνει την εμφάνισή του στην ταινία «Ant-Man και the Wasp» στα Marvel Studios. Αυτή η ενέργεια συνοδεύτηκε από μια ολοκληρωμένη καμπάνια marketing που περιελάμβανε νέα διαφημιστικά spots και διαδραστικές κληρώσεις προσφέροντας στους θαυμαστές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ταινία πριν την πραγματοποίηση της πρώτης προβολή της.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter