Κωνσταντινούπολη: Κατέρρευσε τμήμα πολυτελούς εστιατορίου – Έπεσαν άνθρωποι στη θάλασσα (Video)

Κωνσταντινούπολη: Κατέρρευσε τμήμα πολυτελούς εστιατορίου – Έπεσαν άνθρωποι στη θάλασσα (Video)
Πηγή φωτό: Twitter

Πανικός επικράτησε στην Κωνσταντινούπολη, στην περιοχή Μπεμπέκ, καθώς κατέρρευσε τμήμα εστιατορίου με αποτέλεσμα άνθρωποι να βρεθούν στη θάλασσα.

Η προβλήτα του πολυτελούς εστιατορίου  κατέρρευσε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, και οπως αναφέρει η ΕΡΤ επικαλούμενη τουρκικά ΜΜΕ άνθρωποι έχουν πέσει στη θάλασσα και γίνονται προσπάθειες για τη διάσωσή τους. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής καθώς και υγειονομικές μονάδες.

Όπως μεταδίδει το τουρκικό δίκτυο Haberler, κατέρρευσε αίθριο εστιατορίου κοντά στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις άνθρωποι. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο η κατάστασή τους να εμπνέει ανησυχία.

Προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το συμβάν, ενώ παραμένει σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσης όσων παραμένουν στο νερό.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Περιφερειακή Διοίκηση της Μπεσίκτας: «Σήμερα, γύρω στις 21.00 τέσσερις πολίτες τραυματίστηκαν λόγω κατάρρευσης μπαλκονιού σε εστιατόριο στην οδό Bebek Arnavutköy».

«Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από τις ομάδες έκτακτης ιατρικής βοήθειας και έγινε γνωστό ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους. Έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή και έχει ξεκινήσει έρευνα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter