Κόντρα Σκέρτσου – Κουτσούμπα στη Βουλή με φόντο τα ομόφυλα ζευγάρια

Κόντρα Σκέρτσου – Κουτσούμπα στη Βουλή με φόντο τα ομόφυλα ζευγάρια

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του Άκη Σκέρτσου και του Δημήτρη Κουτσούμπα, μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ, που ανακοίνωσε ότι το ΚΚΕ θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για την ισότητα στον πολιτικό γάμο.

Συγκεκριμένα τον λόγο πήρε ο Άκης Σκέρτσος αναφέροντας ότι «είδαμε από το ΚΚΕ μία θέση απολιθωμένη και μονολιθική», ενώ για τον Δημήτρη Κουτσούμπα σημείωσε ότι «προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα». Τέλος ανέφερε ότι λυπάται που το ΚΚΕ «στέκεται απέναντι σε μία ιστορική μεταρρύθμιση».

Μετά από λίγο ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ απάντησε λέγοντας ότι «ότι το θέμα της προστασίας των παιδιών είναι κυρίαρχο θέμα και ότι δεν «έγινε αναλυτική και επιστημονική συζήτηση για το νομοσχέδιο». Μάλιστα, ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι «αυτό είναι συντήρηση, αυτό είναι τυχοδιωκτισμός και οπορτουνισμός». Έπειτα, κάλεσε το σώμα της Βουλής να καταψηφίσει το νομοσχέδιο.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τέμπη: Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο: «Στις χώρες σας θα τολμούσε κανείς να βάλει τιμή στην ανθρώπινη ζωή;» (Video)

Κασσελάκης στο Ευρωκοινοβούλιο για το έγκλημα στα Τέμπη: «Δεν θα σας εγκαταλείψουμε ποτέ»

Τουρκία: Βυθίστηκε πλοίο στη θάλασσα του Μαρμαρά – Έξι αγνοούμενοι

Νέες ταινίες: Οι συνταρακτικοί «Άγνωστοι μεταξύ μας» του Άντριου Χέιγκ

Η φυγή των baby boomers και η µαύρη τρύπα στην αγορά εργασίας – Σε μία χώρα που γερνάει

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter