Κοραλία Καράντη: Να χάνεις ένα παιδί είναι ο χειρότερος πόνος (Video)

Κοραλία Καράντη: Να χάνεις ένα παιδί είναι ο χειρότερος πόνος (Video)

Για τον ρόλο που θα υποδυθεί στη σειρά «Famagusta» μίλησε η Κοραλία Καράντη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Το «Famagusta» ξεκινάει με την τουρκική αεροπορική επιδρομή στην Αμμόχωστο το καλοκαίρι του 1974 και μεταφέρεται στο σήμερα.

Συνδετικός κρίκος αυτής της ιστορίας είναι ένα μωρό που χάθηκε κατά τη διάρκεια της επιδρομής. Ένας δημοσιογράφος αποφασίζει να κάνει ένα ντοκιμαντέρ καταγράφοντας τις μαρτυρίες των Κυπρίων που έζησαν την τουρκική εισβολή. Ψάχνοντας θα έρθει αντιμέτωπος με καλά κρυμμένες αλήθειες.

Αυτή είναι η υπόθεση της νέας σειράς που θα πρωταγωνιστήσει –μεταξύ άλλων- η Κοραλία Καράντη. Μια ιστορία για τα άγνωστα θύματα πολέμου.

Η ηθοποιός μεγαλωμένη και η ίδια σε προσφυγική οικογένεια μίλησε για το τραύμα της απώλειας και τον πόνο του να χάσεις ένα παιδί.

«Η Χριστίνα είναι μία γυναίκα που πάνω στο πρόσωπο της μπορούμε να δούμε όλες τις γυναίκες που έχουν υπάρξει θύματα πολέμου. Εγώ την λέω η “ανώνυμη της ιστορίας”, σαν πολλές άλλες. Χάνει το παιδί της γιατί μία γυναίκα το πήρε επειδή νόμιζε πως είναι νεκρή. Ξυπνάει και δεν ξέρει τι έχει γίνει το παιδί της. Το να χάσεις το παιδί σου είναι ο χειρότερος πόνος. Όσοι ζουν κάτι τέτοιο πολύ δύσκολα συνέρχονται. Αυτή η γυναίκα νιώθει πως δεν μπορεί να συνεχίσει αλλά κάποια στιγμή το κάνει. Κάνει και άλλα παιδιά. Καταφέρνει σε όλα τα επίπεδα της ζωής να προχωρήσει αλλά μέσα της έχει το τραύμα».

 

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Θάψαμε τον πατέρα μου και το ίδιο βράδυ είχα παράσταση (Video)

Γιώργος Λαμπάτος: «Ξέρεις τι είναι να μην έχω πολλές φορές ένα κομμάτι ψωμί;»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter