Γιώργος Λαμπάτος: «Ξέρεις τι είναι να μην έχω πολλές φορές ένα κομμάτι ψωμί;»

Γιώργος Λαμπάτος: «Ξέρεις τι είναι να μην έχω πολλές φορές ένα κομμάτι ψωμί;»

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός από τα σήριαλ «Χάι ροκ» και «Λαβ σόρρυ» έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα  Espresso αποκαλύπτοντας πως υπάρχουν ημέρες που δεν έχει ούτε ψωμί να φάει, ενώ από το μυαλό του είχε περάσει ακόμα και η αυτοκτονία.

«Πέρασε από το μυαλό μου ακόμα και να αυτοκτονήσω. Ξέρεις τι είναι να καπνίζω ακόμα και αποτσίγαρα που βρίσκω στο δρόμο; Να μην έχω πολλές φορές ένα κομμάτι ψωμί; Μου είχαν κόψει το ρεύμα για ενάμιση χρόνο. Δεν είπα σε κανέναν τίποτα, από αξιοπρέπεια. Έπαιρνα την κιθάρα μου και με ένα κεράκι στο δωμάτιο τραγουδούσα παρέα με το σκυλάκι μου. Τι να πρωτοπληρώσεις με τα 220 ευρώ που παίρνω ως επίδομα; Τώρα είναι πάλι έτοιμοι να μου κόψουν ξανά το ρεύμα.

Δουλειά ζητάω, όχι ελεημοσύνη. Επιβιώνω με το ΚΕΑ των 150 ευρώ το μήνα συν το επίδομα ενοικίου που είναι 70 ευρώ. Δεν έχω χτυπήσει καμία πόρτα. Ντρέπομαι και δεν αισθάνομαι καλά να μιλήσω για όλα όσα βιώνω. Το επόμενο όμως βήμα είναι είτε να ζητήσω βοήθεια από το Σπίτι του Ηθοποιού, είτε να μείνω στο δρόμο. Έφτασα στο σημείο να χάσω την αξιοπρέπειά μου και να πέσω πολύ χαμηλά. Πέρασε από το μυαλό μου να δώσω τέλος στη ζωή μου, γιατί βλέπω την αδικία και βρίσκω συνεχώς μπροστά μου τοίχο».

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Οικονόμου: Είμαι αόρατος γονιός-Νομικά δεν έχω σχέση με το παιδί μου (Video)

Netflix: «Σέρρες» και «Σώσε με» στην πλατφόρμα από 15 Ιανουαρίου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter