Netflix: «Σέρρες» και «Σώσε με» στην πλατφόρμα από 15 Ιανουαρίου

Netflix: «Σέρρες» και «Σώσε με» στην πλατφόρμα από 15 Ιανουαρίου
(Facebook)

«Σέρρες»

Η σειρά «Σέρρες» σε σενάριο Γιώργου Καπουτζίδη και σκηνοθεσία Σταμάτη Πατρώνη έρχεται στο Netflix για 10 επεισόδια.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα του ANT1 και τώρα γίνεται η δεύτερη ελληνική σειρά, μετά το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που θα ενταχθεί στο Netflix.

Η είδηση έγινε γνωστή από ανάρτηση του Γιώργου Καπουτζίδη που έγραφε «Οι Σέρρες συνεχίζουν το ταξίδι τους στο Νέτφλιξ! Από τις 15/1». Τα νέα διαδόθηκαν γρήγορα και η σειρά ύμνος στη διαφορετικότητα ετοιμάζεται να ξεκινήσει το ταξίδι της.

Η υπόθεση

Είναι η ιστορία ενός νέου ανθρώπου που είναι ομοφυλόφιλος και επιστρέφοντας στον τόπο καταγωγής του συμφιλιώνεται με τον πατέρα του ο οποίος δεν είχε αντιδράσει θετικά στις επιλογές του γιου του, ενώ η μητέρα έχει φύγει από τη ζωή.

Πρωταγωνιστούν: Πάνος Νάτσης, Γιώργος Γάλλος, Λένα Δροσάκη, Μαριλού Κατσαφάδου, Γιούλη Τσαγκαράκη, Γιώργος Βουβάκης, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Λουίζα Πυριόχου, Λένα Ουζουνίδου.

«Σώσε με»

Ο συγγραφέας του μυθιστορήματος «Σκοτεινά Νερά», Δημήτρης Σίμος, επιστρέφει με ένα δυνατό ψυχολογικό θρίλερ. Το «Σώσε με» σε σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου διαδραματίζεται στην ελληνική επαρχία και περιγράφει την καταδίωξη ενός κατά συρροή δολοφόνου. Η σειρά θα ολοκληρωθεί σε 8 επεισόδια περίπου 50 λεπτών το καθένα.

Η υπόθεση

Με αφορμή το μνημόσυνο του πατέρα της, η Νικόλ Πομάνου, μια νεαρή καλλιτέχνης ξυλογλυπτικής, επισκέπτεται το χωριό της, το Κρυφό, για να συναντήσει τη μητέρα και τις δυο αδελφές της.

Η μικρότερη αδελφή της δεν εμφανίζεται στο καθορισμένο ραντεβού. Η εξαφάνισή της θα δοκιμάσει τους δεσμούς της οικογένειας. Για να τη σώσουν, πρέπει να αντιμετωπίσουν τα μυστικά που τόσα χρόνια έκρυβαν στο Δάσος των Μανιταριών.

Την ίδια στιγμή, στον υγρότοπο του Εθνικού Πάρκου Θράκης, η αστυνόμος Λουκίδη ανακαλύπτει το παραμορφωμένο πτώμα μιας γυναίκας.

Πρωταγωνιστούν: Ελένη Μαυρίδου, Άννα Μάσχα, Δανάη Σκιάδη, Θοδωρής Σκυφτούλης, Έκτορας Λιάτσος, Μανώλης Μαυροματάκης, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Συριόπουλος, Παύλος Ορκόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Ο Γιώργος Λάνθιμος έτοιμος για το Όσκαρ του

Χρυσές Σφαίρες 2024: Βραβείο Καλύτερης Κωμωδίας για το «Poor Things» – Θρίαμβος για τον Λάνθιμο (Photos-Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter