Ξεκινά η 6η σεζόν του «The Crown»: Ποιο φινάλε θα προβάλει η παραγωγή; (Trailer)

Ξεκινά η 6η σεζόν του «The Crown»: Ποιο φινάλε θα προβάλει η παραγωγή; (Trailer)

Σε δύο μέρη θα ολοκληρωθεί ο 6ος και τελευταίος κύκλος του «The Crown» με τους θαυμαστές της σειράς να ετοιμάζονται για το οριστικό φινάλε.

Η ψηφιακή πλατφόρμα του Netflix έδωσε στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες από την τελευταία σεζόν προετοιμάζοντας το κοινό για αυτό που θα ακολουθήσει.

Η πρώτη αφορά μια από τις πιο εμβληματικές φωτογραφίες της πριγκίπισσας Νταϊάνα φορώντας ένα γαλάζιο μαγιό στο σκάφος του Ντόντι Αλ Φαγιέτ κατά την κρουαζιέρα του στη Μεσόγειο. Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε τη βασίλισσα Ελισάβετ με το αγαπημένο της ταγιέρ να περπατά μόνη με τη σκιά της.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν οι σκηνές με το ατύχημα και τον θάνατο της Νταϊάνα θα προβληθούν μιας και οι πληροφορίες της Daily Mail αναφέρουν πως έχουν θορυβηθεί τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ενδεχομένως οι σκηνές να αντικατασταθούν από το γάμο του Καρόλου με την Καμίλα.

Σε αυτό ίσως έπαιξε ρόλο και η σκληρή κριτική που δέχτηκε η παραγωγή του «The Crown» τους προηγούμενους κύκλους σχετικά με τη στάση που κράτησαν απέναντι στην  πρώην Βασίλισσα Ελισάβετ.

Οι fan της σειράς θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι τις 16 Νοεμβρίου που θα κάνει πρεμιέρα ο πρώτος κύκλος και έπειτα στις 14 Δεκεμβρίου που θα κάνει ο δεύτερος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter