Μέλπω Λεκατσά: Το κολάζ της εγγονής της που τη συγκίνησε (Photo)

Μέλπω Λεκατσά: Το κολάζ της εγγονής της που τη συγκίνησε (Photo)

Μια άκρως συγκινητική ιστορία μας αποκάλυψε η αγωνίστρια του Πολυτεχνείου και υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μέλπω Λεκατσά στο πλαίσιο της συνέντευξής που παραχώρησε στο Documento.

«Έχω μια εγγονή Φιλιππινέζα! Η μητέρα της μένει 33 χρόνια μαζί μου και την έχω κόρη μου! Αυτό το παιδί το μεγάλωσα και εγώ… Το έμαθα να περπατάει… Η εγγονή μου έχει ένα ταλέντο στη ζωγραφική, πιστεύω ότι θα γίνει πολύ σημαντική σε αυτόν τον χώρο. Ποτέ δεν της έκανα πλύση εγκεφάλου για το Πολυτεχνείο. Και ξαφνικά μια μέρα στο σχολείο, στην επέτειο του Πολυτεχνείου, έκανε ένα κολάζ, το οποίο για μένα ήταν πολύ συγκινητικό…» μας είπε.

Το κολάζ έχει τη φωτογραφία της Μέλπως Λεκατσά, το πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ από εκείνη την εποχή και φωτογραφίες από την εξέγερση. «Το Πολυτεχνείο μέσα από τα μάτια της γιαγιάς μου» έγραψε τότε η μικρή (η οποία τώρα είναι μαθήτρια λυκείου)!

 

Ολόκληρη η συνέντευξη με τη Μέλπω Λεκατσά δημοσιεύεται στο Documento της Κυριακής. Μιλά για την απόφαση της να αποδεχθεί την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη, για το διακύβευμα των ευρωεκλογών, για το σύνθημα «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία» το οποίο, όπως μας λέει, παραμένει επίκαιρο και για άλλα πολλά…

Διαβάστε επίσης: Τέμπη: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά Προανακριτική για το μπάζωμα – «Τώρα θα δεχθείτε άρση ασυλίας κ. Τριαντόπουλε;»

Έγκλημα Τέμπη: Ξεσπά ο Παύλος Ασλανίδης – «Έδωσαν 700 χιλιάδες για τη συγκάλυψη του αιώνα και όχι 200 χιλιάδες για την τηλεδιοίκηση» (Video)

Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση Καλλιάνου: «Δώσαμε 500 ευρώ σε γιατρό, δεν το ζήτησε» – «Τον ακρωτηρίασαν σε απλό δωμάτιο» (Video)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter