Κυνικός Φλωρίδης: «Με το κράτος δεν τα βάζει κανείς, θα τον ισοπεδώσει…» (Video)

Κυνικός Φλωρίδης: «Με το κράτος δεν τα βάζει κανείς, θα τον ισοπεδώσει…» (Video)

«Με το κράτος, όταν αυτό αποφασίζει να κάνει κάτι, δεν μπορεί να τα βάλει κανείς. Θα τον ισοπεδώσει», είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ, μία φράση που αποτυπώνει πλήρως τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα μέλη της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Τη στιγμή που συζητώνται μία σειρά από ζητήματα που φέρνουν το κράτος απέναντι στους πολίτες – συγγενείς, έστειλε μήνυμα πως  όποιος επιχειρήσει να εναντιωθεί στο κράτος θα ισοπεδωθεί.

Αυτή την πεποίθηση μάλιστα, όπως ο ίδιος ανέφερε, δημιουργήθηκε από την εποχή που ήταν υφυπουργός Αθλητισμού, προχωρώντας ουσιαστικά στην παραδοχή ότι πρόκειται για πεποίθηση ριζωμένη επί δεκαετίες στον τρόπο σκέψης του, που όπως φαίνεται «κουμπώνει» τέλεια με την τακτική που ακολουθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

«Από τότε που υπηρετούσα στον αθλητισμό, η πεποίθηση που είχα δημιουργήσει ήταν η εξής: «Με το κράτος, όταν αυτό αποφασίζει να κάνει κάτι, δεν μπορεί να τα βάλει κανείς. Θα τον ισοπεδώσει, δεν υπάρχει περίπτωση…», δήλωσε ο υπουργός απαντώντας σε ερώτηση του Δημήτρη Οικονόμου για το εάν η κυβέρνηση δέχεται πιέσεις.

Έχοντας δεκάδες μέτωπα ανοιχτά εντός και εκτός των τειχών, όσον αφορά το έγκλημα των Τεμπών, το σκάνδαλο υποκλοπών, την κατάσταση του Κράτους Δικαίου και την Ελευθερία του Τύπου, η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιλέγει -μέσω Φλωρίδη αυτή τη φορά- να στείλει μηνύματα… «ισοπέδωσης».

Διαβάστε επίσης:

Τροχαίο στη Βουλή: Ένοχος ο αστυνομικός για τον θάνατο του 22χρονου Ιάσονα

Ρέντης: Δικηγόρος μάνατζερ γνωστού τράπερ – «Το μεγαλύτερο τμήμα της δικογραφίας αφορά εκκρεμείς υποθέσεις»

Κεραυνοί Σάντερς κατά Νετανιάχου: «Δεν είναι αντισημιτισμός να λες ότι ο εξτρεμιστής έχει σκοτώσει 34.000 Παλαιστίνιους»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική: Σε ποιους δρόμους θα υπάρχουν αλλαγές – Οι ώρες

Αναβίωση του «αντί-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου» βλέπουν στην Κουμουνδούρου – Η κυβερνητική φθορά φέρνει αισιοδοξία

Έγια μόλα, έγια λέσα, άι παράτα μας ρε Φλέσσα

Ελευσίνα: Θανατηφόρο τροχαίο με ένα νεκρό κι έναν σοβαρά τραυματία

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter