Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση Καλλιάνου: «Δώσαμε 500 ευρώ σε γιατρό, δεν το ζήτησε» – «Τον ακρωτηρίασαν σε απλό δωμάτιο» (Video)

Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση Καλλιάνου: «Δώσαμε 500 ευρώ σε γιατρό, δεν το ζήτησε» – «Τον ακρωτηρίασαν σε απλό δωμάτιο» (Video)

Τις συνθήκες νοσηλείας του συζύγου της, Δημήτρη, στο «Αττικόν» κατήγγειλε η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι είχε δώσει «φακελάκι» στον γιατρό που επέβλεπε τον ασθενή.

«Εσείς τα χρήματα που δώσατε σε γιατρό, όπως έχει ακουστεί, τι σας είπε όταν τα έλαβε;», ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου του Alpha με τη μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου να απαντά ότι έλαβε τα χρήματα.

Παράλληλα, σημείωσε ότι τον σύζυγο της, «τον ακρωτηρίασαν μέσα σε ένα απλό δωμάτιο».

«Δεν υπήρχαν σεντόνια στο νοσοκομείο», πρόσθεσε, συμπληρώνοντας ότι η ίδια ενημερωνόταν συνεχώς ότι η υγεία του συζύγου της βελτιώνεται και πως θα έπαιρνε εξιτήριο σε λίγες ημέρες.

Από την πλευρά του, ο αδερφός του Γιάννη Καλλιάνου, Χρήστος, δήλωσε τα εξής στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, σε ερώτηση για το εάν δόθηκε «φακελάκι» σε γιατρό για τη φροντίδα του πατέρα του:

«Δεν θέλω να το ορίσουμε σαν φακελάκι, η μητέρα μου ήθελε να ευχαριστήσει τον καθηγητή… Δεν ζήτησε ο καθηγητής χρήματα, όμως του τα έδωσε και τα πήρε, ναι», απάντησε, γνωστοποιώντας ότι δόθηκε το ποσό των 500 ευρώ. «Ας μην το πούμε φακελάκι γιατί μειώνουμε τη μητέρα μου, την ελληνική κοινωνία και τον καθηγητή. Δόθηκε ένα δώρο, ας το πούμε ένα “ευχαριστώ”», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter