Μιχάλης Οικονόμου: Είμαι αόρατος γονιός-Νομικά δεν έχω σχέση με το παιδί μου (Video)

Μιχάλης Οικονόμου: Είμαι αόρατος γονιός-Νομικά δεν έχω σχέση με το παιδί μου  (Video)

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου έχει μιλήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ομόφυλα ζευγάρια στην Ελλάδα στο θέμα της τεκνοθεσίας.

Μαζί με τον σύζυγό του, Γιώργο Μακρή, έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης και είναι γονείς ενός αγοριού.

Σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο αναφορικά με την τεκνοθεσία και τόνισε πως στην δική του περίπτωση το παιδί τους θα κατέληγε σε ίδρυμα αν δεν το υιοθετούσαν και πως ακόμα και σήμερα νομικά δεν είναι τίποτα απέναντι στο παιδί αυτή τη στιγμή.

«Δεν μπορούμε να υιοθετήσουμε σήμερα. Αυτό ζητάμε να γίνει. Εγώ το μεγαλώνω, είμαι ο μπαμπάς του για το παιδί, αλλά νομικά δεν είμαι τίποτα απέναντι στο παιδί αυτή τη στιγμή. Αυτό θα μας το δώσει ο πολιτικός γάμος που μέσα από αυτόν θα μπορώ να γίνω και γονιός μέσα από την τεκνοθεσία που θα κάνουμε. Αυτήν την στιγμή μόνο ο Γιώργος έχει την επιμέλεια του παιδιού, αυτός είναι ο κατά νόμον γονιός του και πατέρας του

Είμαστε μια φυσιολογική οικογένεια, δεν είμαστε εξωγήινοι. Υπήρχαν χιλιάδες φωνές όταν αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε ένα παιδί, αλλά αυτό που βγήκε ορμητικά ήταν αυτό το παιδί, από τη στιγμή που είχαμε τη δυνατότητα, έχουμε ένα δωμάτιο παραπάνω, έχουμε λίγη αγάπη να μας περισσεύει, έχουμε ένα πιάτο παραπάνω, δεν θέλουμε να μείνει σε ένα ίδρυμα, γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτή θα ήταν η κατάληξή του».

 

Διαβάστε επίσης:

Μεγαλώνουν οι ρωγμές στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τα ομόφυλα ζευγάρια – Ποιοι αντιδρούν

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Διήμερο «μάντρωμα» στη «γαλάζια» ΚΟ με… σεμινάριο Σκέρτσου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter