Κόρινθος: Ελεύθερος υπό όρους ο 35χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Ρομά (Photos)

Κόρινθος: Ελεύθερος υπό όρους ο 35χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Ρομά (Photos)

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 35χρονος από το Σολομό Κορινθίας, που κατηγορείται για τη δολοφονία 52χρονου Ρομά, ο οποίος πήγε για να κλέψει κότες από το κοτέτσι το σπιτιού του.

Ο ανακριτής με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, έκριναν ότι ο κατηγορούμενος μπορεί να αφεθεί ελεύθερος και να μην προφυλακισθεί. 

Βασικό υπερασπιστικό επιχείρημα του 35χρονου είναι ότι το θύμα, μαζί με άλλους είχαν μπει στην ιδιοκτησία του με σκοπό να κλέψουν, ο ίδιος φοβήθηκε και πυροβόλησε. 

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα, μαζί με έναν 54χρονο, επιχείρησαν να αφαιρέσουν πουλερικά από την αυλή του σπιτιού του κατηγορούμενου.

Εκείνη τη στιγμή έγιναν αντιληπτοί από τον 35χρονο, ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγητικό όπλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 52χρονος. Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, στη συνέχεια ο 35χρονος μετέφερε με αυτοκίνητο τη σορό του 52χρονου σε αγρόκτημα της ίδιας περιοχής.

Από το πρωί η πόλη της Κορίνθου μοιάζει με «φρούριο» καθώς η περιοχή μοιάζει με «καζάνι που βράζει». Nωρίτερα δεν έλειψαν και οι μικροεντάσεις. Συγκεκριμένα, γύρω στις 10:00 επικράτησε μικροένταση έξω από το δικαστικό μέγαρο της Κορίνθου, όταν ομάδα Ρομά επιχείρησε να πλησιάσει στο σημείο, ωστόσο παρεμποδίστηκε από δυνάμεις των ΜΑΤ. Σημειώθηκαν αντεγκλήσεις, όμως σύντομα τα πνεύματα ηρέμησαν.

Σύμφωνα με το korinthostv. gr γύρω και έξω από το δικαστικό μέγαρο η αστυνομία έχει λάβει από το πρωί έκτακτα μέτρα.

Υπενθυμίζεται ότι άγρια επεισόδια είχαν σημειωθεί και κατά την μεταγωγή του 35χρονου στις 26 Μαρτίου.





Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter