Κόρινθος: Η κοινότητα «παλαιοχριστιανών» που ζει σε λαγούμια – Δεν πιστεύουν σε ιατρική και εκπαίδευση (Video)

Κόρινθος: Η κοινότητα «παλαιοχριστιανών» που ζει σε λαγούμια – Δεν πιστεύουν σε ιατρική και εκπαίδευση (Video)

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τη κοινότητα των «παλαιοχριστιανών» στην Κορινθία, οι οποίοι επέλεξαν τις πρωτόγονες συνθήκες.

Όπως δηλώνει ο Μάνος Καλαϊτζιδάκης, ο άνθρωπος που καταγγέλλεται από κυνηγό για εμπρησμό, οι άνθρωποι αυτοί θέλουν να ζήσουν στη φύση, μακριά από την πόλη.

«Δούλευα στον δήμο και είχα έξι παιδιά»

Μιλώντας για την οικογένειά του λέει πως έχει έξι παιδιά, αλλά δεν ζουν όλα μαζί του. Όπως περιγράφει για τη ζωή του πριν, «εγώ στην Αθήνα δούλευα στον δήμο στα απορριμματοφόρα και είχα έξι παιδιά. Οκτώ στόματα, οκτώ μερίδες φαγητό. Έπαιρνα ένα χιλιάρικο, μου έδιναν επιδότηση ενοικίου 200 ευρώ και εγώ έπρεπε να ενοικιάσω σπίτι με πάνω από 500».

Μάλιστα, υποστηρίζει: «Μου είπαν πως έχουμε υπογεννητικότητα στην Ελλάδα και εγώ τους πίστεψα» και έπειτα προσθέτει ότι «ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί για να επιβιώσει».

«Η Ελλάδα δεν έχει τίποτε άλλο να ασχοληθεί;»

Παράλληλα, ανέφερε ότι «εμείς απλά υποφέρουμε από τους κυνηγούς, όπως και οι περισσότεροι βοσκοί, γιατί στην Ελλάδα υπάρχει λάθος νοοτροπία. Θεωρεί ο καθένας πως επειδή έχει βγάλει άδεια μπορεί να κυνηγήσει όπως και όπου θέλει».

«Η Ελλάδα δεν έχει τίποτε άλλο να ασχοληθεί παρά με έναν βοσκό που δεν πάει τα παιδιά του σχολείο;», ανέφερε στη συνέχεια και έκανε λόγο για αποπροσανατολισμό.

«Είμαστε παλαιοημερολογίτες με μια πολιτιστική εκδοχή. Παγκοσμίως δεν είναι παράξενο. Στην Αμερική είναι περίπου 40.000», επισήμανε.

«Μου λένε γιατί δεν πήγαινα τα παιδιά μου σχολείο. Υποθετικά είναι δωρεάν το σχολείο. Απ΄τον Σεπτέμβριο ξεκινούσαν τα τετράδια, τα βιβλία, τα στυλό, οι κασετίνες, δεν είναι δωρεάν η Παιδεία το ξέρει και η κουτσή-Μαρία», απάντησε σε άλλο σημείο.

«Γιατί να καταλήγω ζητιάνος στα κοινωνικά παντοπωλεία; Κάνω κάτι άλλο, βγάζω το λάδι μου, τα όσπριά μου» σχολίασε. Είπε επιπλέον πως υπήρξε και εθνοφύλακας και Ακρίτας στην Ικαρία.

«4 χρόνια είμαι εδώ αλλά και πριν ζούσα έτσι γιατί δεν έβγαινε», επανέλαβε ενώ όταν ρωτήθηκε για το παράνομο του να μην στέλνει τα παιδιά του σχολείο απάντησε: «Ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό».

Δείτε εικόνες του korinthia24.gr από το σπίτι – λαγούμι

    

Δείτε επίσης:

Μυστήριο στην Κόρινθο: Οικογένεια ζούσε σε λαγούμι 30 μέτρων – Κυκλοφορούσαν με τόξα και βέλη (Video)

Στη Νέα Σμύρνη ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού

Τέλη κυκλοφορίας: Πότε λήγει η προθεσμία – Bήμα βήμα η διαδικασία πληρωμής

Κόρινθος: «Δεν στέλνουμε τα παιδιά στο σχολείο» – Αυτοί είναι οι παλαιοχριστιανοί που ζουν στις κατακόμβες και αρνούνται την τεχνολογία (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter