Koρονοϊός-Αθήνα: Εικόνες ασύλληπτης ερήμωσης το βράδυ του Σαββάτου (Photos)

Koρονοϊός-Αθήνα: Εικόνες ασύλληπτης ερήμωσης το βράδυ του Σαββάτου (Photos)

Η κυβέρνηση βλέποντας ότι τα κρούσματα αργά αλλά σταθερά αυξάνονται έχοντας ήδη φτάσει τα 228, μετρώντας ήδη τρεις νεκρούς, αποφάσισε να σκληρύνει περαιτέρω τα μέτρα κατά του συνωστισμού ανθρώπων, αναγγέλλοντας κλείσιμο όχι μόνο των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων αλλά και όλων των καταστημάτων, των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων, ακόμα και των οργανωμένων πλαζ και των χιονοδρομικών κέντρων

Αυτό είχε ως συνέπεια να αντικρίσουμε το βράδυ του Σαββάτου  εικόνες μιας άδειας πόλης στο κέντρο της Αθήνας καθώς εκεί που άλλοτε συνωστίζονταν στα φανάρια εκατοντάδες οχήματα σαββατόβραδο, απόψε δεν περνούσε ούτε ένα όχημα. 

Οι εικόνες ήταν αποκαλυπτικές από την Λ. Αμαλίας έξω από τη βουλή έως και την Πύλη του Αδριανού, να είναι έρημη, την πλατεία Συντάγματος με μετρημένα άτομα κοντά στο σιντριβάνι, αλλά και την Πανεπιστημίου, τη Σταδίου και τις άλλες κεντρικές οδούς της Αθήνας. 

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας πολύς κόσμος απόλαυσε τον σχεδόν καλοκαιρινό ήλιο και επισκέφτηκε μαζικά παραλίες και πλατείες. Μάλιστα δεν έλειψαν και κάποιοι επαγγελματίες που άνοιξαν τα καταστήματά τους με αποτέλεσμα να παρέμβει η αστυνομία και υπάρξουν δεκάδες συλλήψεις. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter