Κορονοϊός: Γερμανός εμβολιάστηκε… 217 φορές κατά της Covid19 – Τι έδειξε η μελέτη

Κορονοϊός: Γερμανός εμβολιάστηκε… 217 φορές κατά της Covid19 – Τι έδειξε η μελέτη

Μία αξιοπερίεργη περίπτωση βλέπει το φως της δημοσιότητας καθώς ένας άνδρας από τη Γερμανία φέρεται να έκανε 217 δόσεις εμβολίου κατά του κορονοϊού, σε διάστημα 29 μηνών. Δεν έδειξε δείγματα μόλυνσης από τον ιό αλλά ούτε και παρενέργειες από την υπερβολική χρήση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τους ερευνητές του Pανεπιστημίου Ερλάνγκεν-Νίρεμπεργκ που δημοσίευσαν τη μελέτη τους στο επιστημονικό περιοδικό Lancet Infectious Diseases, ο 62χρονος από το Μαγδεμβούργο γνωστοποίησε πως έκανε πολλαπλές δόσεις «για προσωπικούς λόγους», ιδιωτικά και κόντρα στις ιατρικές συστάσεις.

Ωστόσο, όταν έγινε γνωστή η περίπτωσή του από δημοσίευμα εφημερίδας επιστήμονες έδειξαν ενδιαφέρον για να μελετήσουν την ανταπόκριση του οργανισμού του στους πολυάριθμους εμβολιασμούς.

Ο δρ Κίλιαν Σόμπερ λέει: «Eπειτα ήρθαμε σε επαφή μαζί του και τον καλέσαμε να υποβληθεί σε λογής εξετάσεις στο Ερλάγκεν. Eδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για όλο αυτό».

Αφού ελήφθησαν δείγματα αίματος και σάλιου κατάφεραν να πιστοποιήσουν πως είχε κάνει 134 δόσεις, ενώ παρακολούθησαν την πορεία του καθώς συνέχισε και με δεκάδες άλλες.

«Η παρατήρηση ότι δεν προκλήθηκαν αξιοσημείωτες παρενέργειες παρά τον υπερ-εμβολιασμό δείχνει ότι τα φάρμακα έχουν καλό βαθμό ανεκτικότητας», είπε ο Σόμπερ, με τους ερευνητές να επιβεβαιώνουν πως το ανοσοποιητικό του σύστημα ήταν πλήρως λειτουργικό.

Δείτε επίσης:

Αχαρνές: Παραλίγο «νέα Τέμπη» τα Χριστούγεννα με δύο τρένα στην ίδια γραμμή – Πώς τα «ουρλιαχτά» πρόλαβαν την τραγωδία

Τέμπη: Συγκλονιστική ανάρτηση του αδερφού του Βάιου Βλάχου – «Ήξεραν για νεκρούς και αγνοούμενους αλλά έδωσαν εντολή να καθαριστεί ο χώρος»

Επιζήσασα των Τεμπών σε Μητσοτάκη: «Ποιος έδωσε την εντολή για το μπάζωμα;» (Video)

Η νέα γκάφα του Μητσοτάκη στο σούπερ μάρκετ – Τι πρότεινε σε συνταξιούχο (Video)

Έγκλημα Τέμπη: «Μπάζωσαν» τις ευθύνες Καραμανλή στην εξεταστική

Με πληροφορίες από BBC, Guardian

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter