Κορονοϊός: Και τέταρτος νεκρός – Κατέληξε 53χρονος που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ

Κορονοϊός: Και τέταρτος νεκρός – Κατέληξε 53χρονος που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ

Ακόμα ένας ασθενής έχασε την ζωή του στη χώρα μας, από τον κορονοϊό, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων σε τέσσερα.

Πρόκειται για έναν άνδρα 53 χρονών, εργαζόμενος στο μικροβιολογικό εργαστήριο του Νοσοκομείου Καστοριάς, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 53χρονος έπασχε από σοβαρό υποκείμενο νόσημα και μπήκε στο νοσοκομείο με αναπνευστική ανεπάρκεια.

Συνολικά η χώρα μας μετρά 228 κρούσματα εκ των οποίων τα 22 θεωρούνται “ορφανά”, δηλαδή αδιευκρίνιστης προέλευσης. 

Το πρωί του Σαββάτου κατέληξε ο 67χρονος Ζακυνθινός που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του νησιού. Ο 67χρονος είχε εισαχθεί την Πέμπτη στο νοσοκομείο με βαριά συμπτώματα και νοσηλευόταν στην ειδική μονάδα απομόνωσης διασωληνωμένος. Πριν λίγες ημέρες είχε συνοδεύσει συγγενικό του πρόσωπο, που νοσηλευόταν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου. Αμέσως μετά ο άτυχος άντρας άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα του ιού.

Λίγο νωρίτερα είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας , 90χρονος μετά από σοβαρές επιπλοκές πνευμονίας στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας

Τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης (12/3) είχαμε τον πρώτο νεκρό, καθώς έχασε τη μάχη ο 66χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός από την Ηλεία, ο οποίος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών με κορονοϊό μετά την επιστροφή του από ταξίδι στους Άγιους Τόπους και την Αίγυπτο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter