Κορονοϊός: Κατέληξε 51χρονη στη Θεσσαλονίκη που ζητούσε να μην διασωληνωθεί

Κορονοϊός: Κατέληξε 51χρονη στη Θεσσαλονίκη που ζητούσε να μην διασωληνωθεί

Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο μίας 51χρονης γυναίκας από κορονοϊό στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης καθώς όπως προκύπτει απαιτούσε από τους γιατρούς να μη τη διασωληνώσουν.

Η 51χρονη ήταν «αρνήτρια» της Covid-19 και του εμβολίου, και τελικά άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Αν και τελικά η γυναίκα διασωληνώθηκε, ήταν ήδη αργά καθώς δεν άντεξε μετά από 25 μέρες μάχης με τον ιό.

Το σοκαριστικό είναι ότι η μητέρα της 51χρονης επιμένει, παρά το θάνατο της κόρης της, ότι το εμβόλιο “δεν είναι καλό” και “καλώς δεν το έκανε”. «Και συμπλήρωσε πως ήταν «θέλημα Θεού, ο Θεός ήθελε να την πάρει»!

Μία ανιψιά της άτυχης γυναίκας, μιλώντας, ωστόσο στον Alpha, κατήγγειλε ότι ένας επόπτης υγείας προέτρεπε την 51χρονη να μη διασωληνωθεί, να υπογράψει και να φύγει από το νοσοκομείο.

Ο διάλογος της 51χρονης με τον επόπτη

Πριν καταλήξει η 51χρονη, σύμφωνα με όσα παρουσίασε ο Alpha, προηγήθηκε ο ακόλουθος διάλογος – μέσω μηνυμάτων – με τον επόπτη:

«Θέλουν να με διασωληνώσουν. Με οξυγόνο 93-94. Μπορείτε να με βοηθήσετε;» είπε η 51χρονη με τον επόπτη να απαντά: «Τι έπαθες; Υπόγραψε και φύγε. Μη δεχθείς. Κάλεσε την αστυνομία». «Πώς να καλέσω αστυνομία; Αφού είμαι με οξυγόνο. Δεν μπορώ να μιλήσω» αποκρίθηκε η 51χρονη.

Πέθανε 51χρονος πρόεδρος τοπικής ομάδας στη Λαμία, «αρνητής» του εμβολίου

Την μάχη με τον κορονοϊο έχασε ακόμα ένας νέος άνθρωπος, ο οποίος θα μπορούσε να είχε σωθεί είχε κάνει το εμβόλιο.

Ο 51χρονος πρόεδρος της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας στο Νέο Κρίκελλο στη Φθιώτιδα, είχε εισαχθεί σε άσχημη κατάσταση στο Νοσοκομείο Λαμίας στις 2 Νοεμβρίου και τρεις ημέρες αργότερα διασωληνώθηκε, εξαιτίας των επιπλοκών που του δημιούργησε η νόσος. Διακομίστηκε μάλιστα στη ΜΕΘ Τρικάλων, καθώς δεν υπήρχε άδειο κρεβάτι στην Εντατική στη Λαμία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter