Κορονοϊός: Το πρώτο βίντεο μέσα από το Blue Star Mykonos που βρίσκεται σε καραντίνα στη Λήμνο

Κορονοϊός: Το πρώτο βίντεο μέσα από το Blue Star Mykonos που βρίσκεται σε καραντίνα στη Λήμνο

Οι πρώτες εικόνες μέσα από το πλοίο “Blue Star Mykonos” που βρίσκεται σε καραντίνα στο λιμάνι της Λήμνου ήρθαν στη δημοσιότητα.

Όπως φαίνεται από το βίντεο που μετέδωσε το OPEN, πολλοί επιβάτες κάθονται έξω στο κατάστρωμα προκειμένου να μην βρίσκονται στους κλειστούς χώρους του πλοίου. 

Στο πλοίο επιβαίνουν 341 επιβάτες και 77 μέλη πλήρωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου 127 επιβάτες έχουν αποβιβαστεί ήδη στο λιμάνι της Λήμνου. Οι συγκεκριμένοι επιβάτες έχουν ενημερωθεί από τις τοπικές υγειονομικές Αρχές και τον ΕΟΔΥ να παραμείνουν σε κατά οίκον περιορισμό, έως ότου γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα για το μέλος του πληρώματος του πλοίου.

Η πλοιοκτήτρια εταιρεία ενημέρωσε τους επιβάτες ότι το πλοίο θα μείνει στη Λήμνο μέχρι να διαπιστωθεί αν το μέλος του πλοίου είναι θετικό στον ιό. Στις 08:00 αναμένεται να σταλεί δείγμα από τον ναυτικό στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

Το πλοίο αναχώρησε χθες βράδυ στις 21:30 προκειμένου να πραγματοποιήσει το δρομολόγιο Καβάλα – Λήμνος – Αγ. Ευστράτιος – Μυτιλήνη – Χίος – Βαθύ Σάμου – Καρλόβασι -Φούρνοι – ‘Αγ. Κήρυκος -Μύκονος – Σύρος – Πειραιάς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter