Γυναικοκτονία στην Κω: Στον ανακριτή ο 32χρονος – Τα πρώτα στοιχεία για τον μαρτυρικό θάνατο της 27χρονης

Γυναικοκτονία στην Κω: Στον ανακριτή ο 32χρονος – Τα πρώτα στοιχεία για τον μαρτυρικό θάνατο της 27χρονης

Η χειρότερη κατάληξη σημειώθηκε στο θρίλερ της εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια, εργαζόμενης σε ξενοδοχείο της Κω, η οποία αγνοείτο από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Το απόγευμα της Κυριακής, εθελόντρια διασώστης εντόπισε τη σορό της 27χρονης μέσα σε σακούλα, κάτω από ένα δέντρο σε ερημική τοποθεσία στην περιοχή Αλυκές.

Δείτε επίσης: Κως: Χωρίς SIM εντοπίστηκε το κινητό της Αναστάζια – Στο νησί η μητέρα της με ομάδα ντετέκτιβ

Η αστυνομία συνέλαβε άνδρα 32 ετών ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίον η Αναστάζια φέρεται να είχε συναντηθεί, καθώς φέρεται να εθεάθη μαζί της σε μίνι μάρκετ το βράδυ της εξαφάνισής της. Ο 32χρονος αποτελεί τον βασικό ύποπτο για τη γυναικοκτονία  και σήμερα θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ προσανατολίζονται σε υλικό από κάμερες ασφαλείας με πρόσβαση στην είσοδο της οικίας του 32χρονου υπηκόου Μπαγκλαντές και του συγκατοίκου του, η οποία βρίσκεται περίπου ένα χιλιόμετρο από την περιοχή όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης κοπέλας.

Πηγές της ιατροδικαστικής υπηρεσίας αναφέρουν στο ethnos.gr ότι ο θάνατος της 27χρονης ήταν ασφυκτικός, ωστόσο τα ακριβή αίτια θα εντοπιστούν μετά τη διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, είναι ο στραγγαλισμός.

Παράλληλα, οι αρχές έχουν λάβει γενετικό υλικό από τον 32χρονο βασικό ύποπτο αλλά και από τον συγκατοίκό του, με το δείγμα να εξετάζεται παράλληλα της ιατροδικαστικής εξέτασης στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρχές βρήκαν τρίχες από τα μαλλιά της 27χρονης Αναστάζια στο σπίτι του 32χρονου, ενώ εξετάζουν εάν οι εκδορές που εντοπίστηκαν στο λαιμό του βασικού υπόπτου προήλθαν από πάλη.

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία είχε εντοπίσει το κινητό της 27χρονης το μεσημέρι του Σαββάτου σε εγκαταλελειμμένο κτίριο περίπου 500 μέτρα μακριά από το σπίτι του 32χρονου. Το δείγμα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, οπου διαπιστώθηκε ότι είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter