Κούγιας εναντίον Βαλλιανάτου και Μπιμπίλα με πολύ βαριές εκφράσεις με αφορμή τον γάμο ομοφύλων

Κούγιας εναντίον Βαλλιανάτου και Μπιμπίλα με πολύ βαριές εκφράσεις με αφορμή τον γάμο ομοφύλων

Με μια ανακοίνωση ποταμό ύβρεων και ομοφοβικών σχολίων απάντησε ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας στο Γρηγόρη Βαλλιανάτο σχετικά με σχόλιο του δεύτερου.

Η υπόθεση ξεκίνησε όταν ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στον Alpha τοποθετήθηκε εναντίον της ομιλίας του Σπύρου Μπιμπίλα στη Βουλή επειδή κάποιοι την πρόβαλαν ως ιστορική. «Ιστορική η ομιλία του Μπιμπίλα. Ποιος του είπε του Μπιμπίλα ότι δεν έχει το δικαίωμα να είναι ομοφυλόφιλος; Εκείνο που δεν κατάλαβε ο άνθρωπος αυτός, είναι το αν ο Μπιμπίλας και ο κάθε Μπιμπίλάς έχουν το δικαίωμα να πηγαίνουν σε μια δομή και να διαλέγουν ένα παιδί, το οποίο δε το ρωτούν αν θέλει να έχει πατέρα και μητέρα τον Μπιμπίλα», είπε ο κ. Κούγιας.

Διαβάστε επίσης: Σπύρος Μπιμπίλας: Το προσωπικό του βίωμα που χειροκροτήθηκε στη Βουλή

Η δήλωση Κούγια προκάλεσε την αντίδραση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου. «Θέλω να ρωτήσω τον κύριο Κούγια, που δε μας ακούει αυτή τη στιγμή, ρώτησε κανείς τα παιδιά του αν ήθελαν να είναι πατέρας τους αυτός;», είπε στον Alpha.

«Επειδή ασχολείται με εμένα, δε θέλω να ασχοληθώ μαζί του. Θα ασχοληθώ μαζί του στα δικαστήρια, που του έχω κάνει μια αγωγή για τις συνεχείς και απαξιωτικές προσβολές προς το πρόσωπό μου… Κανένα παιδί δε ρωτήθηκε από ποιους θέλει να έρθει στον κόσμο», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

«Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΚΡΙΣΗ, ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ

Αυτός ο τύπος με το μισό μέτρο μούσι που αντάλλασσε γλωσσόφιλα με έναν άλλον με μισό μέτρο μούσι μέσα στην ελληνική Βουλή σε στημένες κάμερες, για να πανηγυρίσει ότι ψηφίστηκε αντιστοίχου επιπέδου νομοθετική ρύθμιση που αφορούσε τους ομοφυλόφιλους πριν χρόνια, τόλμησε να μιλήσει για τα παιδιά μου και τόλμησε να αφήσει υπονοούμενο ότι δήθεν η προσωπικότητά μου είναι τέτοια, ώστε τα παιδιά μου να ντρέπονται γι’ αυτήν και πιθανώς, αν τα ρωτούσαν, όταν ήλθαν στη ζωή, αν θα ήθελαν να έχουν εμένα πατέρα, θα απαντούσαν αρνητικά.

Σε αυτό το υποκείμενο που δεν έχει βάλει μυαλό από την προηγούμενη τραυματική εμπειρία, την οποία είχε με μένα, όταν πριν από χρόνια τόλμησε να επιδείξει απέναντί μου αντίστοιχη συμπεριφορά, θέλω να του πω ότι τα δικά μου παιδιά δεν είναι παιδιά εγκαταλελειμμένα σ’ ένα ορφανοτροφείο ή σε μια δομή, αλλά είναι ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα ενός μεγάλου έρωτος και μιας μεγάλης αγάπης μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, δηλαδή αυτών και μόνο που μπορούν να φέρνουν στην ζωή ανθρώπους και να διαιωνίζουν την ανθρωπότητα, και όχι αποτέλεσμα μιας ανώμαλης ερωτικής πράξεως στο σημείο του σώματος που οι άνθρωποι αφοδεύουν τα περιττώματα και από το οποίο σημείο αυτής της ερωτικής επαφής εμφανίστηκε στην κοινωνία η κατάρα του AIDS.

Να παρακαλάει ο Βαλλιανάτος να μη συναντηθούμε πάλι σε καμιά πλατεία Κολωνακίου.

Τον Βαλλιανάτο και θα τον μηνύσω και θα τον ενάγω για τις σημερινές του δηλώσεις.

ΥΓ. Τα δύο παιδιά μου είναι δύο ταπεινά παιδιά που δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα παιδιά έρωτος και αγάπης όλης της ελληνικής κοινωνίας που έχει φέρει στη ζωή παιδιά με φυσιολογικό τρόπο, και ο μεν γιος μου Χρίστος στα 22 του χρόνια είναι τελειόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, η δε κόρη μου Μάιρα στα 19 της χρόνια είναι πρωτοετής φοιτήτρια της ίδιας επιστήμης».

Διαβάστε επίσης: Ομόφυλα ζευγάρια: Βαθιές πληγές για την κυβέρνηση – «Σπάει» η βιτρίνα παντοδυναμίας Μητσοτάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter