Κούγιας: Οι μάρτυρες μας θα είναι επιχειρηματίες και σοβαροί άνθρωποι… δηλαδή θα δούμε Μητσοτάκη, Μαρέβα και Μενδώνη; (video)

Κούγιας: Οι μάρτυρες μας θα είναι επιχειρηματίες και σοβαροί άνθρωποι… δηλαδή θα δούμε Μητσοτάκη, Μαρέβα και Μενδώνη; (video)

Άρχισαν τα όργανα στη δίκη του φερόμενου ως βιαστή, Δημήτρη Λιγνάδη, με τον Αλέξη Κούγια να σέρνει τον επικοινωνιακό χορό των εντυπώσεων.

Έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, όπου συνεχίστηκε για δεύτερη ημέρα η εκδίκαση της υπόθεσης του, πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου ο συνήγορος του κατηγορουμενου, Αλέξης Κούγιας άρχισε να αναρωτιέται ποιος είναι ο ένας και ποια είναι η άλλη. Αυτή τη φορά στη μικρή του… μνήμη βρέθηκε η Μαίρη Συνατσάκη.

Ο ποινικολόγος, αφενός δεν την γνωρίζει, αφετέρου εύχεται να είναι μια όμορφη κοπέλα, γιατί ως γνωστό μια γυναίκα προσδιορίζεται από το αν τη γνωρίζει Κούγιας κι από το αν είναι όμορφη.

Όσο για τους μάρτυρες υπεράσπισης του Λιγνάδη μη φανταστείτε πως θα είναι τίποτα καλλιτέχνες και άνθρωποι του πολιτισμού… Όχι, βέβαια, θα είναι καθηγητές, επιχειρηματίες και όλη αφρόκρεμα της μπουρζουαζίας.

Μια απορία μόνο… Τον Μητσοτάκη, την Μαρέβα Γκραμπόφσκι, τη Μενδώνη, την οικογένεια Βαρδινογιάννη που ως ο Σύλλογος Ελπίδα ήταν χορηγοί στη παράσταση «Ηρακλής», όπου πρωταγωνιστούσε και ο Ρουβάς θα τους καλέσει; Για να ξέρω να ραφτώ αν είναι…

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter