Κουκάκι: Η οικογένεια Ινδαρέ θα μηνύσει τα ΜΑΤ για παράνομη βία

Κουκάκι: Η οικογένεια Ινδαρέ θα μηνύσει τα ΜΑΤ για παράνομη βία

Η οικογένεια Ινδαρέ αρνείται τις κατηγορίες που της απέδωσε η αστυνομία, περί σχέσης με την κατάληψη της οδού Ματρόζου και ετοιμάζεται να περάσει στην «αντεπίθεση», μηνύοντας τα ΜΑΤ για παράνομη βία και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Τόσο ο σκηνοθέτης, Δημήτρης Ινδαρές, όσο και οι δύο γιοί του τονίζουν ότι δεν υπήρξε καμία ανάμιξή τους με την κατάληψη και καταγγέλλουν κακοποίηση από την αστυνομία, την οποία προτίθενται να μηνύσουν.

Η υπεράσπιση της οικογένειας Ινδαρέ αναφέρει ότι τα τέσσερα άτομα που βρίσκονταν στο σπίτι, βγήκε στο παράθυρο για να δει τι συμβαίνει, όταν ξεκίνησε η επιχείρηση της αστυνομίας στην κατάληψη της οδού Ματρόζου, το πρωί της Τετάρτης. Τα ΜΑΤ χτύπησαν το κουδούνι και ζήτησαν από τον σκηνοθέτη και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας να περάσουν στο διπλανό κτίριο. Ο Δημήτρης Ινδαρές θέλησε να μάθει εάν υπάρχει ένταλμα σύλληψης ή αν παρίσταται εισαγγελέας, με τους αστυνομικούς να απαντούς αρνητικά, κάτι που οδήγησε τον σκηνοθέτη να τους απαγορεύσει την είσοδο. 

Διαβάστε επίσης: «Τέρατα» από τους άνδρες των ΜΑΤ στο Κουκάκι: «Είδα να πατούν τον γιο μου στο κεφάλι» (Video – Photo)

Στη συνέχεια, οι δύο γονείς και τα δύο παιδιά της οικογένειας ανέβηκαν στην ταράτσα του σπιτιού, διότι άκουσαν βήματα. Εκεί, είδαν δυνάμεις των ΜΑΤ που άρχισαν να χτυπούν τόσο τον σκηνοθέτη, όσο και τους δύο γιους, στους οποίους πέρασαν χειροπέδες, με τη σύζυγο του σκηνοθέτη να διαμαρτύρεται για όσα συμβαίνουν, ακούγοντας, σύμφωνα με την υπεράσπιση της οικογένειας, την ατάκα: «θα σε πετάξω από τη σκάλα».

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει η περιγραφή μάρτυρα για την πρωτοφανή αστυνομική βία στο Κουκάκι

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter