Κουρτάκης και Πορτοσάλτε άρχισαν τις προεκλογικές προβοκάτσιες με δήθεν συνάντηση Τσίπρα – Βαρουφάκη

Κουρτάκης και Πορτοσάλτε άρχισαν τις προεκλογικές προβοκάτσιες με δήθεν συνάντηση Τσίπρα – Βαρουφάκη

Τις προεκλογικές λοβιτούρες ξεκίνησαν οι Κουρτάκης και Πορτοσάλτε, επινοώντας συνάντηση μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Γιάνη Βαρουφάκη στο Σούνιο.

Αμετανόητος είναι ο εκδότης των «Παραπολιτικών» και της «Απογευματινής». Παρά την πρωτόδικη καταδίκη του μετά από αγωγή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τα fake news σχετικά με την εξοχική κατοικία του, επανήλθε δριμύτερος, κατασκευάζοντας μυστική συνάντηση ανάμεσα στον Αλ. Τσίπρα και τον γραμματέα του ΜέΡΑ25.

«Επίσκεψη Βαρουφάκη στο εξοχικό του Τσίπρα», είναι το πρωτοσέλιδο «χτύπημα» στην «Απογευματινή», στο οποίο προστίθεται πως η συνάντηση έγινε την Πρωτομαγιά «με θέα τη θάλασσα».

Η πληροφορία μοιάζει τόσο έγκυρη που ζήτημα είναι αν τελικά το δημοσίευμα φτάνει τις 200 λέξεις, με τον συντάκτη να ισχυρίζεται πως η εν κρυπτώ συνάντηση έγινε «προκειμένου να συζητήσουν από κοντά τις σχέσεις των δύο κομμάτων προς τις εθνικές εκλογές» και να άρουν τις παρεξηγήσεις «που προκάλεσε στις σχέσεις τους η ΝΔ» εξαιτίας της κριτικής στο σχέδιο «Δήμητρα».

Τη σκυτάλη των δημοσιολογικών φαντασιώσεων πήρε ο Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος δεν άντεξε στον πειρασμό να μην αναπαραγάγει – μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής- την ανύπαρκτη συνάντηση, λέγοντας πως εθεάθη ο Γ. Βαρουφάκης να οδεύει προς το Σούνιο.

Παράλληλα, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ οι Οικονόμου και Παυλόπουλος ανέφεραν ότι στενός συνεργάτης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ρωτήθηκε σχετικά και διέψευσε τα περί συνάντησης, προσθέτοντας πως θα ρωτηθεί και η πλευρά Βαρουφάκη.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Τρίτη, ο κ. Τσίπρας θα περάσει το κατώφλι του καναλιού που εδρεύει στο Φάληρο για να παραχωρήσει συνέντευξη στους «Αταίριαστους». Για να δούμε αν εκείνοι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων ή θα ακολουθήσουν τον δρόμο που χάραξαν οι Κουρτάκης – Πορτοσάλτε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter