Κουρτζίδης για Τράγκα: «Ήταν δύσκολη νύχτα, δυστυχώς ήρθε το μοιραίο» – «Ήθελε να εμβολιαστεί» (Video)

Κουρτζίδης για Τράγκα: «Ήταν δύσκολη νύχτα, δυστυχώς ήρθε το μοιραίο» – «Ήθελε να εμβολιαστεί» (Video)

«Ήταν δύσκολη νύχτα. Είχε φανεί από πιο νωρίς. Σήμερα δυστυχώς έγινε το μοιραίο. Έβλεπαν οι γιατροί ότι θα είναι πολύ δύσκολη νύχτα. Είχαν ειδοποιήσει ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολη νύχτα. Δυστυχώς, έγινε το μοιραίο. Αυτό που έχω να πω σήμερα είναι ότι έφυγε ένα ανήσυχο πνεύμα, ένας ελεύθερος άνθρωπος, ένας φίλος πραγματικά», τόνισε εμφανώς συγκλονισμένος ο Πάρις Κουρτζίδης, για τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα που πέθανε σε ηλικία 72 ετών μετά από μάχη με τον κορονοϊό.

Δείτε επίσης: Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας που νοσηλευόταν με κορονοϊό – Η ανακοίνωση του «Σωτηρία»

Μιλώντας στο Open, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΕΛΑΝ, τόνισε: «Είναι χάλια (σ.σ. η σύζυγός του). Τώρα είναι όλοι εκεί. Δεν υπάρχουν λόγια», τόνισε.

Όσον αφορά τη δική μάχη που δίνει εκείνη με τον κορονοϊό ο κ. Κουρτζίδης, είπε πως το έχει ξεπεράσει.

Επίσης, είπε: «Ειπώθηκαν πολλά. Εύχομαι σε αυτούς που είπαν ό,τι πικρόχολο και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις να βουτάνε περισσότερο τη γλώσσα στο μυαλό τους όπως και το δάχτυλο όταν πληκτρολογούν στα Social Media. Δεν είμαστε ανθρωποφάγοι. Και δεν είμαστε κανίβαλοι. Σεβόμαστε γενικά την ανθρώπινη ζωή. Μιλάω για το αν μπήκε στη ΜΕΘ, γιατί μπήκε και δεν διασωληνώθηκε και του δίνουν μόνο οξυγόνο. Είναι τραγικά όσα διαχειρίστηκα αυτές τις ημέρες. Είναι μία πολύ τραγική εμπειρία ζωής».

«Ήθελε να εμβολιαστεί»

Ακόμα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημείωσε πως ο Γιώργος Τράγκας ήθελε να εμβολιαστεί: «Ο Γιώργος Τράγκας ήθελε να εμβολιαστεί κι έδινε μάχη με τον εαυτό του, με την ψυχολογία του, με τις φοβίες του, γιατί ήξερε ότι, όπως και να ‘χει, όσο καλό ή κακό εμβόλιο και αν είναι, σε έναν βαθμό θα τον προστατεύσει. Όποιος σας πει κάτι άλλο, δε λέει την αλήθεια».

Είπε, μεταξύ άλλων πως δεν εμβολιάστηκε διότι του είχε δημιουργηθεί φοβία για κάποια αλλεργία που είχε.

Επιπροσθέτως, σχετικά με το πολιτικό κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» που είχε ιδρύσει και την αντιεμβολιαστική του δράση, ο κ. Κουρτζίδης τόνισε ότι ο Γιώργος Τράγκας δεν ήταν αντιεμβολιαστής και ποτέ δεν είπε σε κάποιον να μην κάνει το εμβόλιο. «Ανησυχούσε για το τί είδους εμβόλιο είναι, αλλά δεν έλεγε επ’ ουδενί να μην το κάνει κάποιος. Έλεγε να το κάνει με τη βούλησή του», είπε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter