Κρανίου τόπος η Δυτική Αττική από το πέρασμα της καταστροφικής φωτιάς – Καμένα σπίτια και αυτοκίνητα (Photos)

Κρανίου τόπος η Δυτική Αττική από το πέρασμα της καταστροφικής φωτιάς – Καμένα σπίτια και αυτοκίνητα (Photos)

Καμένα σπίτια, αυτοκίνητα, παρθένο δάσος. Αυτό είναι το σκηνικό στη Δυτική Αττική και συγκεκριμένα στις περιοχές από τη Μάνδρα- όπου εντοπίζονται οι περισσότερες καταστροφές-, τη Βλυχάδα μέχρι και τη Νέα Πέραμο, όπου η φωτιά που ξεκίνησε από τα Δερβενοχώρια έχει φτάσει πλέον στα όρια με τα Μέγαρα και μαίνεται ανεξέλεγκτή λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Δείτε επίσης: Πύρινη λαίλαπα σε Μέγαρα και Δερβενοχώρια: Κοντά σε σπίτια οι φλόγες – Εντολή εκκένωσης στη Νέα Ζωή Κανδηλίου

Μάλιστα όπως καταγγέλλει από το πρωί ο αντιδήμαρχος Μεγαρέων, στο κανδήλι και τη Νέα Ζωή όπου νωρίτερα ήχησε το 112, προκειμένου οι κάτοικοι της περιοχής να εκκενώσουν προς τα Μέγαρα, δεν επιχειρεί κανένα εναέριο μέσο, προειδοποιώντας πως «αν δεν έρθουν τα εναέρια μέσα θα καούν τα Μέγαρα».

Διαβάστε επίσης: Νέες καταγγελίες του Αντιδημάρχου Μεγαρέων: Αν δεν έρθουν εναέρια, θα καούν τα Μέγαρα

Οι εικόνες από τις περιοχές που πέρασε η καταστροφική φωτιά είναι αποκαρδιωτικές, με καμένα σπίτια, αυτοκίνητα αλλά και ζώα. Οι κάτοικοι, με το πρώτο φως της ημέρας, με κουβάδες και λάστιχα στα χέρια προσπαθούν να σβήσουν μικροεστίες φωτιάς που σιγοκαίουν από το βράδυ.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter