Κρατούμενος στις φυλακές Αυλώνα για τον ξυλοδαρμό του 19χρονου: Έπαθε το ελάχιστο από ό,τι του αξίζει (Video)

Κρατούμενος στις φυλακές Αυλώνα για τον ξυλοδαρμό του 19χρονου: Έπαθε το ελάχιστο από ό,τι του αξίζει (Video)

Κρατούμενος στις φυλακές Αυλώνας ο οποίος συμμετείχε στον ξυλοδαρμό του 19χρονου κατηγορούμενου για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, παρενέβη σε τηλεοπτική εκπομπή δηλώνοντας κυνικά πως ο 19χρονος «πήρε το ελάχιστο από ό,τι του αξίζει».

«Ήμασταν επτά άτομα, οι τρεις συμμετείχαν. Οι υπόλοιποι απλά ήταν εκεί, άλλος τράβαγε βίντεο, άλλος του έκανε άλλα… Πήρε το ελάχιστο από ό,τι του αξίζει».

Ο κρατούμενος μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μαζί σου» παραδέχτηκε πως ότι συμμετείχε στον ξυλοδαρμό και όπως είπε οι επτά κρατούμενοι που επιτέθηκαν στον 19χρονο, έφεραν αυτοσχέδια μαχαίρια.

«Είχαμε μαχαίρια κανείς δεν μπορούσε να μας σταματήσει».

Μάλιστα στην ερώτηση «που βρήκατε τα μαχαίρια και το κινητό μέσα στη φυλακή», απάντησε με αποστομωτικό τρόπο «στη φυλακή είμαστε όχι κάτω από το χώμα».

Ο ίδιος περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκαν στο κελί του 19χρονου, το οποίο βρισκόταν σε ξεχωριστό μέρος εντός των φυλακών και ξεκαθάρισε πως δεν παραβίασαν καμία πόρτα αφού ήταν ανοιχτή γιατί ήταν η ώρα του φαγητού. 

«Ήταν συγκεκριμένη ώρα που μοίραζαν το φαγητό. Του δίνουν και φαΐ κιόλας… Δεν ήταν ανοιχτή καμία πόρτα κελιού. Βρισκόταν σε έναν χώρο, που είναι διαφορετικό παράρτημα της φυλακής. Βρίσκονται ξεχωριστά κάποιοι κρατούμενοι και κάποιοι εργαζόμενοι».

Την ίδια ώρα, υποστήριξε τον σωφρονιστικό υπάλληλο που δεν τους σταμάτησε καθώς όπως είπε «ο άνθρωπος κάνει τη δουλειά του και ο καθένας θα έκανε πίσω σε επτά μαχαίρια».

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το περιστατικό, διατάχθηκε μεταφορά του 19χρονου σε άλλη φυλακή

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter