Κραυγή αγωνίας για τα ράντζα στο Αττικό Νοσοκομείο

Κραυγή αγωνίας για τα ράντζα στο Αττικό Νοσοκομείο

Μια ακόμα εφημερία τελείωσε χθες στο νοσοκομείο «Αττικό» και τα ράντζα βγήκαν ξανά στους διαδρόμους.

Η χθεσινή γενική εφημερία έκλεισε με 70 ανθρώπους να βρίσκονται σε ράντζα με διαφόρου τύπου επείγοντα προβλήματα περιγράφει στο documentonews.gr o πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων, Μιχάλης Ρίζος .

Μάλιστα η χθεσινή επιβάρυνση του νοσοκομείου προκάλεσε προβλήματα και στην σημερινή λειτουργία του νοσοκομείου καθώς μιλώντας στο documentonews.gr συγγενής ασθενή δηλώνει: «Σήμερα ο πατέρας μου μετά από μια επέμβαση ρουτίνας βρέθηκε σε ράντζο του νοσοκομείο επί ώρες μέχρι να βρεθεί κρεβάτι».

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που ανάρτησε στο twitter με ανθρώπους να νοσηλεύονται σε διάδρομου του νοσοκομείου αντι να βρίσκονται σε κάποιο δωμάτιο.

«Τα ράντζα δεν έφυγαν ποτέ ξεκαθαρίζει ο Μιχάλης Ρίζος επισημαίνοντας ότι «η δήθεν συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα δεν έχει συμβάλει ούτε στο 5% στη λύση του προβλήματος».

Ο εντατικολόγος και πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων καταλήγει τονίζοντας: «Ούτε ένα ράντζο δεν πρέπει να υπάρχει το φαινόμενο είναι απάνθρωπο και επικίνδυνο για την υγεία. Υπάρχουν δυνατότητες και οι λύσεις για αυτό να ανοίξουν τα κλειστά νοσοκομεία να προσληφθεί προσωπικό να ενισχυθεί η δημόσια υγεία».

Διαβάστε επίσης:
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter