Κρεμλίνο: «Αποτυχημένος καουμπόι» ο Μπάιντεν για τις ύβρεις του κατά του Πούτιν

Κρεμλίνο: «Αποτυχημένος καουμπόι» ο Μπάιντεν για τις ύβρεις του κατά του Πούτιν

Ως μια αποτυχημένη απόπειρα να εμφανιστεί ως καουμπόι του Χόλιγουντ, χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντιμίτρι Πεσκόφ τις ύβρεις Μπάιντεν εναντίον του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, οι οποίες έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναφερόμενος στον Πούτιν κατά την διάρκεια συζήτησης με δημοσιογράφους για τις απειλές εναντίον της ανθρωπότητας χαρακτήρισε τον Ρώσο ομόλογο του ως «παλαβό σκύλας γιο (σ.σ. ‘crazy SOB’)».

Διαβάστε επίσης: Ύβρεις Μπάιντεν κατά Πούτιν – «Αυτός ο παλαβός π… γιος»

Στην απάντηση του ο Ντιμίτρι Πεσκόφ τόνισε: «Η χρήση μιας τέτοιας έκφρασης εναντίον του επικεφαλής μιας άλλης χώρας από τον πρόεδρο των ΗΠΑ είναι μάλλον απίθανο να μειώσει τον πρόεδρό μας, τον πρόεδρο Πούτιν. Όμως εξευτελίζει εκείνους που χρησιμοποιούν τέτοια γλώσσα».

Όπως συμπλήρωσε: «Το σχόλιο ήταν προφανώς, τρόπον τινά, μια προσπάθεια να εμφανιστεί (ο Μπάιντεν) ως κάουμποϊ του Χόλιγουντ. Αλλά πραγματικά δεν νομίζω ότι αυτό είναι δυνατό. Έχει ποτέ χρησιμοποιήσει ο κ. Πούτιν μια αγενή λέξη προς το πρόσωπό σας; Δεν έχει συμβεί ποτέ αυτό. Επομένως, θεωρώ ότι αυτό το λεξιλόγιο εξευτελίζει την ίδια την Αμερική. Είναι ντροπή για την ίδια τη χώρα, εννοώ τις ΗΠΑ».

Διαβάστε επίσης:

Λος Άντζελες: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που κρατούσε ένα πλαστικό πιρούνι (Videos)

Σουηδία: Ρωσική απειλή βλέπουν οι υπηρεσίες πληροφοριών

Γαλλία: Απαγορεύτηκε νεοναζιστικό φεστιβάλ black metal στην περιοχή της Λιόν

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter