Κρεσέντο κινδυνολογίας από τον Σκέρτσο για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Κρεσέντο κινδυνολογίας από τον Σκέρτσο για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Κινδυνολογίας συνέχεια από τους κυβερνητικούς αξιωματούχους, καθώς με ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος και σχολιάζοντας το κυβερνητικό πρόγραμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προεπανήλθε στην μόνιμη επωδό περί ΣΥΡΙΖΑ που «θα ρίξει ξανά την οικονομία της χώρας στα βράχια», φανερώνοντας έτσι το εκλογικό άγχος του Μεγάρου Μαξίμου ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

«Την περασμένη Τετάρτη ο Πρωθυπουργός παρουσίασε ένα ρεαλιστικό και ταυτόχρονα οραματικό πολιτικό σχέδιο για την Ελλάδα του 2030», είπε ο Άκης Σκέρτσος και θέλοντας να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για λαϊκισμό συμπλήρωσε: «Δυο μέρες μετά, διαβάζοντας το νέο πρόγραμμα της αντιπολίτευσης, ομολογούμε πως ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε τον εαυτό του καταθέτοντας ένα σχέδιο που κοστίζει 83 (!!!) δισ. ευρώ, δηλαδή  σχεδόν 40 δισ. ευρώ παραπάνω από το ήδη εξωφρενικό πρόγραμμα που είχε παρουσιάσει στη Θεσσαλονίκη το περασμένο φθινόπωρο».

«Τελικά αποδεικνύεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αμετανόητος και ότι μπορεί και χωρίς τον κ. Βαρουφάκη να ρίξει ξανά την οικονομία της χώρας στα βράχια» σημείωσε επίσης ο Άκης Σκέρτσος αναμασώντας τις γνωστές αφηγήσεις περί κινδύνου που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία σε περίπτωση εκλογής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωση του Άκη Σκέρτσου:

Την περασμένη Τετάρτη ο Πρωθυπουργός παρουσίασε ένα ρεαλιστικό και ταυτόχρονα οραματικό πολιτικό σχέδιο για την Ελλάδα του 2030, καλά μελετημένο και αυστηρά κοστολογημένο, με συνολικό προϋπολογισμό ύψους 9 δισ. ευρώ στην τετραετία.
Δυο μέρες μετά, διαβάζοντας το νέο πρόγραμμα της αντιπολίτευσης, ομολογούμε πως ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε τον εαυτό του καταθέτοντας ένα σχέδιο που κοστίζει 83 (!!!) δισ. ευρώ, δηλαδή  σχεδόν 40 δισ. ευρώ παραπάνω από το ήδη εξωφρενικό πρόγραμμα που είχε παρουσιάσει στη Θεσσαλονίκη το περασμένο φθινόπωρο.
Αυτή η εξωπραγματική έκθεση ιδεών αποκλείει οριστικά την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας και οδηγεί σε νέα μνημόνια και χρεοκοπία
Εκτός εάν οι συντάκτες του προγράμματος διακατέχονται από τη βαθιά πεποίθηση ότι όντως δεν θα κληθούν ποτέ να το εφαρμόσουν, άρα μπορούν ανέξοδα να τάζουν λαγούς με πετραχήλια…
Τελικά αποδεικνύεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αμετανόητος και ότι μπορεί και χωρίς τον κ. Βαρουφάκη να ρίξει ξανά την οικονομία της χώρας στα βράχια.
Για την ιστορία, θυμίζουμε στον κ. Τσίπρα και στους πολίτες ότι η κυβέρνηση της κας Τρας στο Ηνωμένο Βασίλειο κράτησε μόλις 45 μέρες με ένα αντίστοιχης έμπνευσης σχέδιο που έφερε τη βρετανική οικονομία στο χείλος του γκρεμού. Μια «προοδευτική διακυβέρνηση» ΣΥΡΙΖΑ Βαρουφάκη πόσο λέτε να κρατήσει; Στην κάλπη της 21ης Μαΐου λέμε όχι στους επικίνδυνους.
Διαβάστε επίσης:
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter