«Κρυπτόμενος αρχηγός» ο Νίκος Ανδρουλάκης – Αντιπαράθεση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

«Κρυπτόμενος αρχηγός» ο Νίκος Ανδρουλάκης – Αντιπαράθεση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI

Αντιπαράθεση μεταξύ Χαριλάου Τρικούπη και ΝΔ ξέσπασε, για χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και βουλευτής ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη. Ο Δημήτρης Καιρίδης χαρακτήρισε απαξιωτικά “κρυπτόμενο αρχηγό” τον Νίκο Ανδρουλάκη για τη στάση του στη βουλή, κατά τη συζήτηση σχετικά με το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Σε συνέντευξή του (SkaiTV) o Δημήτρης Καιρίδης σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ «είχε μια απογοητευτική εικόνα» στην ψηφοφορία στη βουλή για τα ομόφυλα ζευγάρια και τις περισσότερες απώλειες ακόμη και από τη ΝΔ, και, όπως είπε, με «έναν κρυπτόμενο αρχηγό».

Για να εξηγήσει ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης «δεν πήρε καν το λόγο, τον πήρε από το έδρανο, αλλά όχι με τους υπόλοιπους αρχηγούς, σε μια δευτερολογία που αναλώθηκε κυρίως στις υποκλοπές και σε άλλα ζητήματα κράτους δικαίου, και ελάχιστα για το επίδιικο. Κρυπτόμενος σε ένα προνομιακό, υποτίθεται, για τον χώρο του, θέμα , εμβληματικό».

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Θανάσης Γλαβίνας απάντησε, εξαπολύοντας πυρά κατά του υπουργού Μετανάστευσης για ψεύδη, απαιτώντας να ανακαλέσει όσα δήλωσε και να ζητήσει συγγνώμη. Οπως σημείωσε ο Θανάσης Γλαβίνας σε ανάρτησή του στο twitter/Χ:

«Επειδή στη Νέα Δημοκρατία το ψέμα έχει γίνει δεύτερη φύση σας, σας παραθέτω την πρωτομιλία του Προέδρ. του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη από το βήμα της Βουλής υπέρ της ισότητας στο γάμο, σας ζητώ να ανακαλέσετε όσα δηλώσατε πριν λίγο στο @SkaitvGR & να ζητήσετε συγνώμη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τα ζητήματα του κράτους δικαίου την ημέρα εκείνη που ήταν σε εξέλιξη η συζήτηση για τα ομόφυλα ζευγάρια, είχε σχολιαστεί η στάση του. Η κριτική επικεντρώθηκε στο ότι δεν ζήτησε να μιλήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ολομέλεια για να του θέσει όσα περιλαμβάνονται στο καταδικαστικό ψήφισμα της Ευρωβουλής και τον αφορούν άμεσα, αφού ήταν θύμα του παράκεντρου του Μαξίμου.

Οπως έγραφε το Documento, ενώ ήταν παρών στην ομιλία του πρωθυπουργού, μετά το πέρας αυτής αποφάσισε να αποχωρήσει. Κι όπως σχολίαζαν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο documentonews.gr, «ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να αυτοκτονήσει» διότι θα μπορούσε να προηγηθεί και του Σωκράτη Φάμμελου, ο οποίος είχε πρωτολογήσει από την Τετάρτη.

Επίσης, είχε σχολιαστεί το ότι όταν ο κ. Μητσοτάκης απάντησε σε Επίκαιρη Ερώτηση του νίκου Ανδρουλάκη, προ ημερών, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ δεν είχε πει κάτι το ψήφισμα – «κόλαφος», το οποίο είχε ψηφιστεί στο Ευρωκοινοβούλιο λίγες ώρες νωρίτερα.

Διαβάστε επίσης: Προεκλογική εκστρατεία Ανδρουλάκη με λεφτά της ΕΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter