Κρύβεται από τη Θεσσαλονίκη υπό τον φόβο αντιδράσεων για τα Τέμπη ο Μητσοτάκης

Κρύβεται από τη Θεσσαλονίκη υπό τον φόβο αντιδράσεων για τα Τέμπη ο Μητσοτάκης

Τον φόβο και τον τρόμο του Μεγάρου Μαξίμου για τον αντίκτυπο της τραγωδίας των Τεμπών και του ρεσιτάλ αναλγησίας του Κυριάκου Μητσοτάκη αποκαλύπτει η αναβολή της περιοδείας του στη Θεσσαλονίκη, που ενώ ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη, τελικά μεταφέρθηκε την Πέμπτη για να αποφύγει να βρεθεί στην πόλη που θα είναι υποψήφιος την ίδια ημέρα που γίνεται η συναυλία που διοργανώνεται από τους συγγενείς των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στα Τέμπη: Το ρεσιτάλ αναλγησίας δεν ήταν λεκτικό ατόπημα, αυτός είναι απλά ο Μητσοτάκης

Η εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 17 Μαΐου είχε διαφημιστεί εδώ και εβδομάδες, με τις κυβερνητικές διαρροές να «σπρώχνουν» ακόμα και τον Κώστα Καραμανλή να μπει στο κάδρο του απερχόμενου πρωθυπουργού. Τελικά, ούτε ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν θα εμφανιστεί στην πόλη την Τετάρτη, αφού τελικά βρέθηκε στην Καστοριά, όπου οι μετρήσεις καταγράφουν καταβαράθρωση του κόμματός του.

Για το βράδυ της Τετάρτης ανακοινώθηκε προ ημερών η μεγάλη συναυλία στη μνήμη των 57 θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών, που διοργανώνεται από συγγενείς τους στον πολυχώρο του Μύλου στη Θεσσαλονίκη. Αυτός ήταν και ο λόγος που ανάγκασε το επιτελείο του Κυρ. Μητσοτάκη να αναβάλλει για μία ημέρα την πολυδιαφημισμένη επίσκεψή του στην πόλη.

Ο φόβος του Μεγάρου Μαξίμου αυξάνεται κατακόρυφα μετά το ρεσιτάλ χυδαιότητας που παρέθεσε σε χθεσινοβραδινή του συνέντευξη, όπου έφτασε στο σημείο να επιτεθεί κατά των συγγενών των θυμάτων για την προσφυγή τους στη Δικαιοσύνη κατά πολιτικών προσώπων, κατηγορώντας τους για «εργαλειοποίηση».

Σημειώνεται πως ο Κυρ. Μητσοτάκης έχει ανακοινώσει πως θα είναι υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης, σε μια προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να καλύψει το κενό που αφήνει η αποχώρηση του Κώστα Καραμανλή από τα ψηφοδέλτια του Μητσοτάκη. Η δε αναβολή είναι η δεύτερη, καθώς την 1η Μαρτίου είχε προγραμματίσει να βρεθεί και πάλι εκεί, όμως τελικά η επίσκεψη αναβλήθηκε εξαιτίας της τραγωδίας στα Τέμπη.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα έσοδα της βραδιάς στη Θεσσαλονίκη θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος «Λάμψη», ενώ κεντρικό σύνθημα είναι το «Τέμπη, We will never forget you».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter