«Κωλοτούμπα» Άδωνη Νο3577: Θα ψηφίσει τελικά την άρση ασυλίας του Λοβέρδου (Video)

«Κωλοτούμπα» Άδωνη Νο3577: Θα ψηφίσει τελικά την άρση ασυλίας του Λοβέρδου (Video)

Το έφερε από εδώ, το πήγε από εκεί, το ξαναπήγε παραπέρα και τελικά όπως είπε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης θα ψηφίσει την άρση ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου.

Για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, ήταν άλλη μία εντυπωσιακή κωλοτούμπα από αυτές που μας έχει συνηθίσει αφού πριν από μόλις μια βδομάδα και συγκεκριμένα στις 11 Απριλίου ο ίδιος είχε πάρει πάλι σβάρνα τα κανάλια και έλεγε πως βεβαίως και δεν θα ψηφίσει υπέρ της άρσης της ασυλίας του κ. Λοβέρδου.

«Δεν θα ψηφίσω παράνομη πράξη στην ζωή μου» τόνιζε με σθένος.

«Δεν γνωρίζω αλλά φαντάζομαι και η Ν.Δ. όχι. Να πάμε εις γνώσιν μας και να γίνουμε επίορκοι παραβιάζοντας εις γνώσιν μας το Σύνταγμα της χώρας για πολιτικούς λόγους εμένα με συγχωρείται… εγώ διδάσκω…».

«Κάνει λάθος ο Ανδρέας Λοβέρδος» πρόσθετε, ενώ στην ερώτηση αν βρίσκονταν στην ίδια θέση με τον κ. Λοβέρδο, ο κ. Γεωργιάδης δήλωνε: «Διαφωνώ παντελώς. Δεν έχει καμία δικαιοδοσία η Βουλή να άρει καμία ασυλία για παράνομη κλήση».

Επειδή όμως ο κ. Γεωργιάδης υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο όταν τα έλεγε αυτά, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, τον άδειασε κανονικά και με τον νόμο χθες Τρίτη στο θέμα της ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου, λέγοντας: «Η Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσει υπέρ της άρσης της ασυλίας του κ. Λοβέρδου, ο οποίος την έχει ούτως ή άλλως ο ίδιος ζητήσει».

Και κάπως έτσι «άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς» που λέει και η παροιμία και μαζί με τον «Μανωλιό» άλλαξε και ο κ. Γεωργιάδης ακολουθώντας τελικά την γραμμή της ΝΔ. Αλλά επειδή μιλάμε για τον Άδωνη Γεωργιάδη μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα της ψηφοφορίας, μπορεί να έχει αλλάξει και πάλι γνώμη. Θα δείξει…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter