Κυκλοφόρησε το «Μουσικό Ημερολόγιο 2021» του Κώστα Μπαλαχούτη

Κυκλοφόρησε το «Μουσικό Ημερολόγιο 2021» του Κώστα Μπαλαχούτη

Το «Μουσικό Ημερολόγιο 2021» του Κώστα Μπαλαχούτη ήδη κυκλοφόρησε, ανανεωμένο και μεταμορφωμένο σε «εύχρηστη» έκδοση.

Εδώ και δύο δεκαετίες το «Μουσικό Ημερολόγιο» δίνει σταθερό παρών στα εκδοτικά δρώμενα, με διαφορετικές μορφές και από διαφορετικούς εκδοτικούς οίκους, έχει αγαπηθεί από το αναγνωστικό κοινό και έχει χαρακτηρισθεί απ’ την επίσημη κριτική ως «μια μικρή εγκυκλοπαίδεια».

Τον πρόλογο του ημερολογίου της νέας χρονιάς προλογίζει με σημείωμά του ο σπουδαίος Μανώλης Μητσιάς που συνδέεται δημιουργικά με τον Μπαλαχούτη με το δίσκο «Συγγνώμη Πόλη μου», και όχι μόνο. Το ημερολόγιο που φέτος εκδίδεται από τις εκδόσεις Πολυηχίες για πρώτη φορά κυκλοφορεί σε pocket έκδοση, η οποία παρέχει περισσότερη χρηστικότητα.

Και στη φετινή έκδοση πρώτο λόγο έχει το ευρύτερο φάσμα του ελληνικού τραγουδιού: συνθέτες, στιχουργοί, ερμηνευτές, μουσικοί. Για κάθε μέρα του χρόνου υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις γεννήσεις και τους θανάτους από τον χώρο της μουσικής μέσα από σύντομα αλλά καίρια σημειώματα του συγγραφέα που πλέον έχει μια αξιοσημείωτη και με πολλαπλές ιδιότητες παρουσία στο ελληνικό τραγούδι. Όπως λέει κι ο ίδιος: «Η μνήμη είναι η μόνη αληθινή περιουσία μας».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter