Κύκλωμα μαστροπείας: Εξέδιδαν ανήλικες και τις πλήρωναν ακόμη και με… ναρκωτικά – Η 25χρονη αρχηγός και η «Λορέλα»

Κύκλωμα μαστροπείας: Εξέδιδαν ανήλικες και τις πλήρωναν ακόμη και με… ναρκωτικά – Η 25χρονη αρχηγός και η «Λορέλα»

Η υπόθεση του νέου κυκλώματος μαστροπείας ανηλίκων άρχισε να ξεδιπλώνεται μετά από καταγγελία της αδερφής ενός από τα θύματα, και οδήγησε τελικά στην εξάρθρωσή του καθώς και στη σύλληψη έξι ατόμων.

Συγκεκριμένα, η 21χρονη αδερφή της 16χρονης έκανε καταγγελία στους αστυνομικούς και ήταν η πρώτη που κίνησε τις διαδικασίες για να ανοίξει η έρευνα του  κυκλώματος μαστροπών που εξέδιδε ανήλικες και πληρωνόταν ακόμη και με… κοκαΐνη.

Όπως αναφέρει το Mega, η 21χρονη ανησυχούσε γιατί η 16χρονη αδερφή της έλειπε πολύ συχνά τα βράδια και ξαφνικά εντόπισε συνομιλίες της σε διαδικτυακές εφαρμογές με άτομο που της πρότεινε να συνευρεθούν ερωτικά έναντι αμοιβής σε ξενοδοχείο στον Κεραμεικό.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων έφτασαν γρήγορα στα ίχνη του 54χρονου οδηγού ταξί, ο οποίος μετέφερε τη 17χρονη σήμερα κοπέλα αλλά και τις άλλες ανήλικες, θύματα του κυκλώματος μαστροπών, στα ξενοδοχεία που έκλειναν με πελάτες. Εκτός από τον 54χρονο οδηγό ταξί, και ο σύντροφος της 25χρονης «Έλενας» μετέφερε με το αυτοκίνητό του τα ανήλικα κορίτσια.

Στοιχεία έδωσε και η ίδια η ανήλικη όπως και τα άλλα κορίτσια που είχαν πέσει θύματα των τεσσάρων συλληφθέντων. Μάλιστα δύο από τα κορίτσια φέρεται να ήταν θύματα και άλλου κυκλώματος μαστροπείας αυτού της Λορέλας που είχε εξαρθρωθεί το περασμένο φθινόπωρο.

Ταυτόχρονα, στο κύκλωμα που εξάρθρωσαν οι Αρχές εμπλέκονται δύο πρόσωπα που τα ονόματά τους ήταν και στη δικογραφία για την υπόθεση της «Λορέλας», του κυκλώματος δηλαδή που εκμεταλλευόταν επίσης ανήλικες, τις οποίες προωθούσε στην πορνεία.

Η 25χρονη «εγκέφαλος»

Η 25χρονη  φερομένη ως «εγκέφαλος» της σπείρας που εξωθούσε ανήλικες στην πορνεία, όσο και 6 ακόμη κατηγορούμενοι, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν πλούσιο ποινικό παρελθόν.

Η 25χρονη φέρεται να «ψάρεψε» επτά ανήλικα κορίτσια στο κέντρο της Αθήνας, και τα έπεισε να εκδίδονται σε πελάτες που θα έβρισκε η ίδια. Επιπλέον είναι σεσημασμένη για ναρκωτικά και αρπαγή.

Τα μέλη του κυκλώματος εξέδιδαν τις ανήλικες ηλικίας μόλις 16 και 17 ετών, σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας, όπως διαπιστώθηκε από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις 17 και 18 Μαρτίου 2024 στις περιοχές Βύρωνα, Αιγάλεω και πλατείες Αττικής και Ομονοίας.

Η «ταρίφα» για τις ανήλικες, για κάθε ερωτική συνεύρεση ήταν από 200 έως 400 ευρώ. Σύμφωνα με την αστυνομία πραγματοποιούσαν τουλάχιστον τρία ερωτικά ραντεβού την εβδομάδα, ενώ η  25χρονη μαστροπός, έπαιρνε από 50 έως 100 ευρώ από κάθε κοπέλα.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Η στιγμή της έκρηξης της φονικής φωτοβολίδας (Video)

Απογευματινά χειρουργεία: Επιστολή φωτιά αποκαλύπτει τα κυβερνητικά παιχνίδια στις πλάτες των ασθενών – «Χυδαία σχέδια»

Κολωνός: Ξεσπά η αδερφή της 12χρονης για την πρόταση αθώωσης του Μίχου – «Έχω μέσα μου στεναχώρια οργή και θυμό»

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter