Κύπελλο Ελλάδας: Άρης – Ολυμπιακός στους “16”

Ολυμπιακός και Άρης θα αναμετρηθούν στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας. Με Παναιτωλικό ο ΠΑΟΚ, με Κισσαμικό ο Παναθηναϊκός, με Λεβαδειακό η ΑΕΚ. Δείτε αναλυτικά τα οκτώ ζευγάρια της “φάσης των 16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των “16”:

Ξάνθη – ΟΦΗ

Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα

Λεβαδειακός – ΑΕΚ

Άρης – Ολυμπιακός

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ

Τρίκαλα – Αστέρας

Λαμία – Ατρόμητος

Παναθηναϊκός – Κισσαμικός

Στις ημερομηνίες 10-12/1 θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες και στις 24-26/1 οι επαναληπτικοί. Γηπεδούχοι στον πρώτο αγώνα θα είναι οι ομάδες του 2ου γκρουπ, δηλαδή οι πρώτες ομάδες κάθε “ζευγαριού”.

Ο τελικός θα γίνει στην Ελλάδα. Στην προκήρυξη του Κυπέλλου η πρώην διοίκηση της ΕΠΟ άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο ο τελικός της διοργάνωσης να γίνει στη Γερμανία καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η προκήρυξη: “η ΕΠΟ δύναται να ορίσει ως έδρα διεξαγωγής του τελικού γήπεδο εκτός Ελλάδας με πρώτη επιλογή γήπεδο της Γερμανίας”.

Ο νέος πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου, Ζήσης Βρύζας, ξεκαθάρισε ότι ο τελικός θα γίνει στην Ελλάδα χωρίς να υποδείξει, ωστόσο, το γήπεδο. Δηλώσεις έκανε ο Βασίλης Κωνσταντίνου για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος υποστήριξε ότι “δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι, αλλά ο Κισσαμικός είναι βατός αντίπαλος. Το Κύπελλο είναι στόχος μας και θέλουμε να κάνουμε δύο νίκες, οι αγώνες θα γίνουν το Γενάρη και θα είμαστε έτοιμοι”.