Κύπελλο Ελλάδας: Ο Παναιτωλικός σόκαρε και τον Ολυμπιακό (2-1)

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Παναιτωλικός σόκαρε και τον Ολυμπιακό (2-1)

Με φόρα από την μεγάλη νίκη του στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ (1-2) ο εντυπωσιακός Παναιτωλικός νίκησε με το ίδιο σκορ (2-1) και τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και πήρε μικρό έστω προβάδισμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Η νίκη του Παναιτωλικού γίνεται μάλιστα μεγαλύτερη καθώς επιτεύχθηκε με ανατροπή στο σκορ απέναντι σε έναν Ολυμπιακό αγνώριστο σε ο,τι έχει να κάνει και με την ενδεκάδα που παράταξε αλλά και με το αγωνιστικό μέρος

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο σκορ στο 13’ με τον Ελ Αραμπί αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Παναιτωλικός βγήκε μπροστά κι εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι Πειραιώτες παρατάχθηκαν με έναν βασικό (Ελ Αραμπί), τρεις παίκτες από την Β ομάδα και πολλούς αναπληρωματικούς. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 24’ με τον Μεντόσα και στο 60’ με τον Νίκο Καρέλη έκαναν το 2-1, ενώ λίγο αργότερα πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Βέργο αλλά ακυρώθηκε σωστά ως οφσαϊντ του σκόρερ.

Ο διαιτητής Κουτσιαύτης κιτρίνισε τους Παπαδόπουλο, Βέργο, Μόρσεϊ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Μπακαδήμας (84’ Λούι), Μαλής, Κορνέλιους, Χουχούμης (89’ Περέιρα), Αντούντες, Μάρτενσον (62’ Μόρσεϊ), Ντουάρτε, Μεντόσα (84’ Φλόρες), Βέργος, Καρέλης (62’ Τσιγγάρας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κρίστινσον, Μπαγκαλιάνης, Παπαδόπουλος (77’ Λοβέρα), Μπα (46’ Παπασταθόπουλος), Ανδρούτσος, Σουρλής, Ξενιτίδης, Καρμπόβνικ (62’ Κίτσος), Βρουσάι, Βαλμπουενά (46’ Λόπες), Ελ Αραμπί (46’ Τικίνιο)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter