Κύπελλο Ελλάδας: Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός – Ανοιχτό για την παρουσία κόσμου

Κύπελλο Ελλάδας: Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός – Ανοιχτό για την παρουσία κόσμου

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η ΕΠΟ, έπειτα από σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν παράγοντες της Ομοσπονδίας.

Ουσιαστικά, η Ομοσπονδία ξεκαθάρισε ότι «οφείλει να εφαρμόσει την προκήρυξη και μόνο», η οποία αναφέρει ότι σε περίπτωση πρόκρισης ομάδας από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη (όπως συνέβη), ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στη θεσσαλική πόλη.

Η συζήτηση για τον τελικό του Κυπέλλου (Παναθηναϊκός – Άρης) θα επανέλθει μετά τις κρίσιμες μάχες της Εθνικής στα πλέι οφ του Nations League, γεγονός που αφήνει ανοιχτό το εάν ο τελικός θα διεξαχθεί παρουσία οπαδών των δύο ομάδων ή όχι.

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων με αντικείμενο τη διεξαγωγή του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Επιβεβαιώθηκε ότι η ΕΠΟ οφείλει να εφαρμόσει την προκήρυξη και μόνο. Το όλο θέμα θα συζητηθεί εκτενέστερα και θα ληφθούν αποφάσεις μετά τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας, οι οποίοι προηγούνται τόσο χρονικά όσο και αξιολογικά», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: Άρσεναλ-Πόρτο: Ένταση στο φινάλε – «Ο Αρτέτα έβρισε μέλος της οικογένειάς μου» (Video)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αλλάζει η Τελετή Αφής της φλόγας στην Ελλάδα για το Παρίσι 2024

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter