Κύπρος: Το σοκαριστικό βίντεο από την οικογενειακή τραγωδία με τους 4 νεκρούς (Video)

Κύπρος: Το σοκαριστικό βίντεο από την οικογενειακή τραγωδία με τους 4 νεκρούς (Video)

Στη δημοσιότητα δόθηκε το τραγικό βίντεο από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό.

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στον δρόμο που οδηγεί στο χωριό Πλάτρες, έχασαν τη ζωή τους μία 27χρονη κοπέλα, οδηγός του ενός οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο, ο 73χρονος παππούς της που ήταν συνοδηγός, η 74χρονη γιαγιά της, καθώς και ο 17χρονος αδερφός της, έπειτα από σύγκρουση που σημειώθηκε σε διασταύρωση που ελέγχεται από φανάρια, όταν το αυτοκίνητο των θυμάτων συγκρούστηκε με ημιφορτηγό στο οποίο επέβαινε ζευγάρι από τη Συρία.

Τα τέσσερα θύματα είχαν γιορτάσει μαζί την έλευση του 2024 και τα δύο εγγόνια μετέφεραν τον παππού και τη γιαγιά τους στο σπίτι τους. Σε κάποιο σημείο επιχείρησε η 27χρονη οδηγός να στρίψει δεξιά και τότε συγκρούστηκε με το όχημα που οδηγούσε ο 44χρονος Σύρος.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων της Αστυνομίας, για εξακρίβωση των αιτίων πρόκλησης της θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης, ο 44χρονος συνελήφθη πριν από λίγο. Εναντίον του 44χρονου οδηγού, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, σύμφωνα με το SigmaLive.

Διαβάστε επίσης: Ασύλληπτη τραγωδία στη Λεμεσό μετά την αλλαγή του χρόνου: Νεκροί σε τροχαίο παππούς, γιαγιά και δύο εγγόνια (Photos)

Διαβάστε επίσης: 

Κορονοϊός: Τι γνωρίζουμε για τη νέα μετάλλαξη JN.1 – Τα πιο κοινά συμπτώματα

Μέση Ανατολή: «Ο πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς στη Γάζα θα συνεχιστεί όλο το 2024» λέει εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού

Το ερώτημα του Αντώναρου: Τι εύχεστε για το 2024;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter