Κυψέλη: Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον επτάχρονο – Τον άφηναν για μέρες νηστικό, χωρίς νερό και όρθιο

Κυψέλη: Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον επτάχρονο – Τον άφηναν για μέρες νηστικό, χωρίς νερό και όρθιο

Φρίκη προκαλούν τα όσα έρχονται στη δημοσιότητα για τα βασανιστήρια τα οποία ήταν αναγκασμένος να υποστεί επανειλημμένος ο επτάχρονος Ανδρέας στο διαμέρισμα στην Κυψέλη από τον σύντροφο της μητέρας του αλλά και από την ίδια του την μητέρα η οποία παρακολουθούσε αμέτοχη την κακοποίηση του γιου της.

Όπως φαίνεται να ανέφερε στην απολογία της, ο επτάχρονος έμπαινε συχνά τιμωρία αναγκάζοντάς τον να μείνει για ώρες όρθιος, χωρίς νερό και τροφή ενώ κι άλλες φορές φαίνεται πως τον είχαν φιμώσει με τον ίδιο τρόπο όπως και τη μοιραία μέρα του θανάτου του.

«Του έκλεισα το στόμα με μια μικρή μονωτική ταινία για να τον ηρεμήσω επειδή ήταν άτακτος. Δεν ήθελα να τον σκοτώσω», υποστήριξε ο 33χρονος άντρας από την Πολωνία με θράσος και κυνισμό.

«Νόμιζα πως ήταν μια μέρα σαν όλες τις άλλες» υποστήριξε παραδεχόμενος πως τα βασανιστήρια στον επτάχρονο ήταν καθημερινό φαινόμενο.

Από την πλευρά της η 29χρονη μητέρα, που ήταν παρούσα την ώρα του εγκλήματος στο δώμα-κολαστήριο στην Κυψέλη, ισχυρίστηκε κατά την απολογία της ότι δεν κατάλαβε πως ο γιος της πάλευε για τη ζωή του δεμένος και φιμωμένος.

«Νόμιζα ότι ήταν μια μέρα σαν όλες τις άλλες. Ότι για άλλη μια φορά προσπαθούσε να τον ηρεμήσει γιατί ήταν άτακτος. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί πέθανε», υποστήριξε η 29χρονη.

Αυτό που προκαλεί αποτροπιασμό είναι το γεγονός ότι η ίδια δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσει το παιδί της και συνέχισε ατάραχη να παίζει παιχνίδια στον υπολογιστή, την ώρα που ο γιος της ξεψυχούσε παραδίπλα. Αποποιούμενη των ευθυνών δήλωσε πως παρά το γεγονός ότι ο 33χρονος κακοποιούσε το παιδί και το άφηνε για μέρες νηστικό εκείνη πήγαινε και το τάιζε κρυφά.

«Το παιδί ήταν τιμωρία από το πρωί όρθιο, χωρίς φαγητό από την προηγούμενη ημέρα, να κοιτάζει τον τοίχο. Ξαφνικά άκουσα ένα γδούπο και τον είδα το πρωί πεσμένο στο πάτωμα, νεκρό. Το άφηνε νηστικό, αλλά εγώ κρυφά πήγαινα και το τάιζα. Καθόμουν μαζί του γιατί δεν ήθελα να επιστρέψω στο σπίτι μου επειδή η μάνα μου ήταν αλκοολική» δήλωσε η 29χρονη γυναίκα.

Τα δάχτυλα του μικρού ήταν τραυματισμένα

Η φρίκη για τα όσα βίωνε ο επτάχρονος συνεχίζεται αφού σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις στη δικογραφία αναφέρεται ότι τα δάχτυλα του μικρού ήταν τραυματισμένα, ενδεχομένως από πένσα ή άλλο εργαλείο.

Αυτό έρχεται να εξηγήσει όσα ισχυρίζεται ο 33χρονος, γιατί δηλαδή ο επτάχρονος δεν έβγαλε αυτή τη φορά την χαρτοταινία. Εάν ισχύει αυτή η πληροφορία, ίσως τα δάχτυλα του παιδιού να μην μπορούσαν να τραβήξουν την χαρτοταινία και έτσι να πέθανε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter