Κυριάκος Μητσοτάκης: Ένας πρωθυπουργός σε ρόλο life coach

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ένας πρωθυπουργός σε ρόλο life coach

Πιστός στο δόγμα του περί «σφαιρικής και ολιστικής ζωής» φαίνεται πως μένει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς επέστρεψε σε ρόλο life coach για να δώσει συμβουλές υγείας και ευεξίας.

Έτσι, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασης του προγράμματος «Φώφη Γεννηματά», ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε στις παρακάτω πρωτοφανείς δηλώσεις, μάλλον σε μια προσπάθεια να δώσει επιπλέον συμβουλές ζωής, μετά και την αμίμητη προτροπή «να μην κοιτάνε οι πολίτες μόνο τα χρήματα».

Αυτή τη φορά -και εν μέσω ρεκόρ πληθωρισμού και πολυεπίπεδης κρίσης στην καθημερινότητα των πολιτών- ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας συνέστησε να μην καπνίζουμε, διαβεβαιώνοντας ότι είναι κατάκτηση για τη χώρα ο αντικαπνιστικός νόμος, είπε ότι πρέπει να περιορίσουμε την κατανάλωση αλκοόλ, να γυμναζόμαστε τακτικά και να τρώμε υγιεινά.

«Με μικρές απλές συνήθειες στην καθημερινότητά μας μπορούμε να κάνουμε μεγάλη αλλαγή στην υγεία», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός. Είπε επίσης ότι είναι αδιανόητο ότι έχουμε στη χώρα μας τόσο υψηλούς δείκτες παιδικής παχυσαρκίας. «Θα εμπλακώ προσωπικά σε αυτά τα προγράμματα. Μπορούμε να κάνουμε πολύ μεγάλη διαφορά», πρόσθεσε ο ίδιος, θυμίζοντας για μια ακόμη φορά πόσο μακριά βρίσκεται από την κοινωνική πραγματικότητα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter