Κυριάκος ο ωτακουστής

Κυριάκος ο ωτακουστής

Το ημερολόγιο έγραφε 8 Δεκεμβρίου 2022 όταν ο Μητσοτάκης έφευγε τρέχοντας από τη Βουλή, μετά από ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα για το αν ήταν υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος. Μετά την αποκάλυψη του Documento μάθαμε και το γιατί. Διότι, ναι, ήταν υπό παρακολούθηση ο επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για τη χώρα.Και ο δικός μου νους βάζει πολλά…*** Κατά τα πρότυπα του Κωστή Χατζηδάκη που ήταν ο στόχος 5046c, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ έχει τον κωδικό 519c και αντιμετωπίστηκε από την ΕΥΠ ως στόχος επικίνδυνος για την εθνική ασφάλεια. Ο Μητσοτάκης ήθελε να μάθει για τις προμήθειες οπλικών συστημάτων και τα οικονομικά του στοιχεία.

*** Και όντως μπορεί να είχαν πληροφορίες, ενδείξεις, διαισθήσεις ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον στρατηγό. Μπορεί. Δεν επέλεξαν να τον θέσουν εκτός στρατεύματος, ακριβώς λόγω της ευαίσθητης θέσης του ή ακόμα και να γίνει έρευνα (αν είχαν στοιχεία), αλλά επέλεξαν να τον θέσουν υπό παρακολούθηση. Κι αν ήταν υπό παρακολούθηση ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ φανταστείτε πόσοι άλλοι είναι στη λίστα.*** Και τι κάνει ο Κωνσταντίνος Φλώρος; Παρακολουθεί αμέτοχος και αμίλητος τις αποκαλύψεις που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχαν προκαλέσει ντόμινο αντιδράσεων. Συνωμοσιολογία, πάντως, όσο κι αν ο ίδιος το διαρρέει, δεν είναι. Η στάση του είναι χειρότερη κι απ’ αυτή του Κωστή Χατζηδάκη, για τον οποίο έγινε η ίδια αποκάλυψε. Ο υπουργός Εργασίας δεν αμφισβήτησε την παρακολούθησή του, απλώς εξέφρασε την πίστη του ότι πίσω από αυτήν δεν ήταν ο πρωθυπουργός. Ο Κωνσταντίνος Φλώρος ούτε λέξη.Ας του πει κάποιος ότι για λόγους ευθιξίας και αξιοπρέπειας πρέπει να μιλήσει.Το επιβάλει η θέση του.

*** Αμέτοχη έμεινε και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία υπενθυμίζουμε πως με βάση το άρθρο 45 του Συντάγματος είναι ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων. Τίθεται σε διακινδύνευση η εθνική ασφάλεια της χώρας κι αυτή έχει αμολήσει χαρταετό;Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει;*** Το θέμα αποσιωπήθηκε από τα Πετσωμένα ΜΜΕ, όπως και όλα τα υπόλοιπα που ξηλώνουν την «αριστεία», τρομάρα τους, της χειρότερης κυβέρνησης της Μεταπολίτευσης. Αυτό που ζούμε, σε επίπεδο ενημέρωσης, είναι πρωτοφανές και ντροπή για τη δημοσιογραφία και την ΕΣΗΕΑ. Αλλά τι κάθομαι και λέω τώρα, ε;*** Επειδή άνθρωποι είμαστε και ξεχνάμε, ας θυμηθούμε μερικά έργα και ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

*** Τι έχεις; Τίποτα…

*** Πολύ φίλος μου, εδώ ο φαρμακοποιός στην Καλλιθέα.

*** Να πούμε και ένα μπράβο για την πρωτοβουλία αυτή, των πυροσβεστών.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter