Κύριε Ανδρουλάκη γιατί δεν καταθέσατε μήνυση στους Δημητριάδη, Κοντολέοντα και Βλάχου;

Κύριε Ανδρουλάκη γιατί δεν καταθέσατε μήνυση στους Δημητριάδη, Κοντολέοντα και Βλάχου;
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Αήθη επίθεση κατά του Documento εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, φτάνοντας στο σημείο να μιλήσει για «παρακρατικούς επικοινωνιακούς μηχανισμούς» κατά της εφημερίδας που αποκάλυψε όλο το εύρος του σκανδάλου των υποκλοπών.

«Ο επικοινωνιακός βραχίονας του ΣΥΡΙΖΑ υιοθέτησε άλλο αφήγημα της ΝΔ για τις υποκλοπές περί Κίνας για να κάνει τα θύματα – θύτες. Αυτή είναι η χειρότερη μορφή καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τα τρολ τα καταδικάζετε μόνο εάν επιτίθενται σε συντρόφους σας… Όταν, όμως, χτυπάνε πολιτικούς αντιπάλους κάνουν τη δουλειά τους» είπε και πρόσθεσε:

«Να μας πείτε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ εάν αποδέχεστε τις αθλιότητες και όσα γράφονται και υιοθετούν απολύτως τις δικαιολογίες της ΝΔ. “Κίνες”, δήθεν νομικά λάθη. Υπάρχουν έγκριτοι νομικοί στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, ας ενημερώσουν αυτούς τους παρακρατικούς επικοινωνιακούς μηχανισμούς, γιατί εμείς είμαστε οι πρώτοι που πήγαμε το θέμα στη δικαιοσύνη και σηκώσαμε τον φάκελο του Μενουδάκου»

Καταρχάς, είναι τουλάχιστον κωμικοτραγικό να ισχυρίζεται ο κ. Ανδρουλάκης ότι ανέδειξε πρώτος το πολύκροτο σκάνδαλο. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Δυστυχώς, το θύμα του παρακράτους Μητσοτάκη δεν βρήκε μισή κουβέντα να πει για τους λόγους που τον οδήγησαν να υιοθετήσει μία βολική νομική φόρμουλα κατά όσων έκαναν τις επικοινωνίες του «σουρωτήρι».

Και επειδή δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Μπορεί Ν. Ανδρουλάκης να απαντήσει γιατί δεν κατέθεσε μήνυση κατά των Δημητριάδη, Κοντολέοντα και Βλάχου; Όπως έχει επισημάνει και στο παρελθόν το documentonews.grο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τον Σεπτέμβριο του 2022 επέλεξε να καταθέσει συμπληρωματική μηνυτήρια αναφορά και όχι μήνυση κατά των παρακολουθητών του, γεγονός που έδωσε το δικαίωμα στους πρωταγωνιστές του σκανδάλου να αποφύγουν την κλήση των εισαγγελικών λειτουργών.

Εάν ο κ. Ανδρουλάκης είχε καταθέσει μήνυση, τότε οι υποκλοπείς του θα έπρεπε να αποδείξουν ενώπιον της δικαιοσύνης γιατί υπέγραψαν και εισηγήθηκαν την άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου. Γι΄ αυτό και θα επαναλάβουμε για άλλη μια φορά το ερώτημα μήπως και το θύμα των πρωθυπουργικών «κοριών» δεήσει να απαντήσει: Γιατί κ. Ανδρουλάκη δεν στραφήκατε κατά όσων σας άκουγαν;

Διαβάστε επίσης

Στον Άρειο Πάγο ο Στέφανος Κασσελάκης – Συνάντηση με τη Γεωργία Αδειλίνη (Photos)

«Ναι» του Νίκου Ανδρουλάκη στη συνάντηση με Στέφανο Κασσελάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter