Στον Άρειο Πάγο ο Στέφανος Κασσελάκης – Συνάντηση με τη Γεωργία Αδειλίνη (Photos)

Στον Άρειο Πάγο ο Στέφανος Κασσελάκης – Συνάντηση με τη Γεωργία Αδειλίνη (Photos)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη,με την εισαγγελέα του Ανώτατου Δικαστηρίου, Γεωργία Αδειλίνη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μετέβη τον Άρειο Πάγο συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο, τον τομεάρχη Δικαιοσύνης, Γιάννη Σαρακιώτη και τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου, Μανώλη Καπνισάκη.

Η συνάντηση γίνεται στον απόηχο των εξελίξεων για το πολύκροτο σκάνδαλο των υποκλοπών, ύστερα από τα τελευταία δημοσιεύματα που επιβεβαιώνουν τις αποκαλύψεις του Documento για το κοινό κέντρο ΕΥΠ και Predator.

Υπενθυμίζεται ότι η αξιωματική αντιπολίτευση στηλίτευσε με ανακοίνωσή της την «ένοχη σιωπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη» για το ενιαίο κέντρο παρακολουθήσεων. «Ότι η κυβέρνηση αποτελεί μέρος του προβλήματος είχε γίνει σαφές και ξεκάθαρο στον ελληνικό λαό από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο, το οποίο φέρει τη σφραγίδα του Κυρ. Μητσοτάκη, στον άμεσο έλεγχο του οποίου βρίσκεται η ΕΥΠ. Σ’ αυτόν τον λαό οφείλει πρώτα απ’ όλα εξηγήσεις η κυβέρνηση και να είναι σίγουρη ότι θα αναγκαστεί να τις δώσει», σημείωσε μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχετική ανακοίνωσή του. 

Ακολουθεί, στις 18:00 η συνεδρίαση της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ και η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη, με πηγές της Κουμουνδούρου να επισημαίνουν ότι η ακρίβεια και η λειτουργία του κρατικού μηχανισμού είναι τα δύο κρίσιμα θέματα που ιεραρχούνται ψηλά στην ατζέντα του κόμματος.

Διαβάστε επίσης: «Ναι» του Νίκου Ανδρουλάκη στη συνάντηση με Στέφανο Κασσελάκη

Συνάντηση Κασσελάκη και Μητσοτάκη την Τετάρτη στη Βουλή – Τι θα συζητήσουν

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter