Κύριε Μητσοτάκη σας υποσχόμαστε ότι θα στερηθείτε πολλά τριήμερα από τις αποκαλύψεις μας τις επόμενες μέρες

Κύριε Μητσοτάκη σας υποσχόμαστε ότι θα στερηθείτε πολλά τριήμερα από τις αποκαλύψεις μας τις επόμενες μέρες

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ανέλαβε το ρόλο καμικάζι του Μητσοτάκη μετά τις αποκαλύψεις του Documento. Αποφάσισε να αυτοκτονήσει  πέφτοντας σε ένα έδαφος αυτογελοιοποίησης και αυτοέκθεσης. Δυστυχώς έκανε θυσία χωρίς αντίκρισμα. Ούτε ο Μητσοτάκης, ούτε η κυβέρνηση σώζονται με τη θυσία του στη γελοιότητα. Σε μια ανακοίνωση όπου ανακάτεψε εθνικούς συκοφάντες, Ρώσικα κεφάλαια και άλλες ιστορίες για αγρίους, ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι ο Μητσοτάκης βλέπει παντού φαντάσματα και διακατέχεται από σύνδρομο καταδίωξης. Αυτή ενδεχομένως είναι μια ψυχολογικού τύπου ερμηνεία για το γεγονός ότι το πολιτικό κέντρο των παρακολουθήσεων υπό τις εντολές του, κρυφάκουγε το μισό Υπουργικό Συμβούλιο.  Επί της ουσίας όμως, ως σήμερα αυτό που αποδεικνύεται είναι ότι πολίτες παρακολουθούνται και μάλιστα όχι μόνο από λογισμικά αλλά από την ΕΥΠ. Με νόμο Μητσοτάκη η ΕΥΠ πέρασε υπό τις εντολές του και με νόμο Μητσοτάκη απαγορεύθηκε στους πολίτες να ενημερωθούν για πιθανή παρακολούθησή τους.

Ο Μητσοτάκης παρεμπόδισε την Επιτροπή της Βουλής να εξετάσει μάρτυρες για το  Predator, ο Μητσοτάκης δραπέτευσε από τον Κοινοβουλευτικό έλεγχο στη Βουλή για τις υποκλοπές και ο Μητσοτάκης αρνήθηκε να συναντήσει την Επιτροπή PEGA  των Ευρωπαϊκών Οργάνων.  O  ίδιος ο Μητσοτάκης απέπεμψε τον Γρηγόρη Δημητριάδη αναγνωρίζοντας ευθύνες στο γραφείο του. Κανένας αθώος , ακόμη και ο πιο βλάκας, δεν θα μπορούσε να αυτοενοχοποιηθεί τόσο πολύ.

Η προσπάθεια να εμφανίσει τις αποκαλύψεις του Documento ως αόριστες και αναπόδεικτες, είναι ένα έργο που παίζεται για πολλοστή φορά. Τα ίδια επιχειρήματα, με τον ίδιο τρόπο , χρησιμοποιήθηκαν πριν από δέκα ακριβώς χρόνια, μετά την αποκάλυψης της «λίστας Λαγκάρντ». Αποτέλεσμα ήταν η ΝΔ να χάσει την εξουσία. Είναι σημαντικό πάντως, ότι στην ίδια την ανακοίνωση ο Οικονόμου πέρα από τις φαιδρότητές του και τις ύβρεις, δεν διαψεύδει αυτές καθ’ αυτές τις αποκαλύψεις του Documento για τις παρακολουθήσεις αλλά τις αποδίδει σε ιδιώτες.

Αυτούς που πρέπει να πείσει ο Κυριάκο Μητσοτάκης ότι δήθεν δεν είναι βάσιμα τα στοιχεία που αποκαλύπτει το Documento , δεν είναι οι πολίτες. Αυτοί ξέρουν και καταλαβαίνουν. Πρέπει πλέον να πείσει τον κύριο Μαρινάκη, τον κύριο Βαρδινογιάννη, τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και το ίδιο το υπουργικό του Συμβούλιο. Αυτοί πλέον έχουν σοβαρό πρόβλημα μαζί του και δεν είναι μόνο ότι είναι δύσπιστοι.

Αν ο Μητσοτάκης υποστηρίζει ότι η λίστα που δημοσιεύουμε είναι ψεύτικη, τότε μάλλον θα γνωρίζει ποια είναι η πραγματική. Η ομάδα έρευνας του  Documento , δημοσιεύει μόνο στοιχεία που έχουν διασταυρωθεί και για τα οποία διατηρεί σοβαρά στοιχεία. Αν χρειαστούμε αρχισυντάκτη και δημοσιογραφικές οδηγίες περί του τι είναι και τι όχι έγκυρο δημοσιογραφικά, είναι προφανές ότι δεν θα απευθυνθούμε στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι ακατάλληλος για υποδείξεις και δημοσιογραφία γιατί λέει πολλά ψέματα. Το επόμενο διάστημα πάντως υποσχόμαστε ότι θα στερηθεί τα τριήμερα στα οποία έχει ειδικότητα.

Τώρα για τη δική μας εγκυρότητα να θυμίσω μόνο στον  Μητσοτάκη, ότι πρόσφατα έτρεχε στην Επιτροπή της Βουλής να αρχειοθετήσει το ψευδές πόθεν έσχες του που αποκαλύψαμε, κρύβοντας το όνομά του από τον κατάλογο ελεγχόμενων για να περάσει στη ζούλα το κλείσιμο της υπόθεσης. Αυτό τα λέει όλα για το πόσο έγκυροι είμαστε.

ΥΓ Αγαπητέ κύριε Οικονόμου, να προσέχετε την ευκολία με την οποία καταφεύγετε σε χαρακτηρισμούς και τη βεβαιότητα με την οποία μιλάτε για μη ύπαρξη παρακολουθήσεων. Μπορεί αύριο μεθαύριο να αποδειχθεί ότι ήσασταν και εσείς υπό παρακολούθηση. Και επειδή δήθεν σας ενδιαφέρουν τα αποδεικτικά στοιχεία, μπορεί και να υπάρχουν. Όπως λέει ο λαός μερικές φορές καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.

Σε πανικό η κυβέρνηση: Χρειάζεται διερεύνηση των αποκαλύψεων για τις παρακολουθήσεις αλλά δεν βλέπουμε στοιχεία

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter