Κύριε Ρωμανέ η πλειοψηφία των πολιτών θέλει να πληρώνει το Πανεπιστήμιο;

Κύριε Ρωμανέ η πλειοψηφία των πολιτών θέλει να πληρώνει το Πανεπιστήμιο;

Το άσπρο μαύρο θέλει να κάνει η Νέα Δημοκρατία για να προχωρήσει την νεοφιλελεύθερη ατζέντα της και προσπαθώντας να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη.

Τελευταίο επεισόδιο η δήλωση του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ Νίκου Ρωμανού που μη έχοντας να πει κάτι ουσιαστικό, μας είπε πως «η πλειοψηφία στηρίζει την κυβέρνηση στη μεταρρύθμιση για τα μη κρατικά πανεπιστήμια».

Και αυτό γιατί ήθελε να αντιτάξει την εμμονή του στην ιδιωτική παιδεία απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στέφανο Κασσελάκη.

Με απλά λόγια οι Έλληνες που αγκομαχούν να ψωνίσουν από το σούπερ μάρκετ θέλουν να πληρώνουν τις σπουδές των παιδιών τους με δεκάδες χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο!

Πολύ λογικό…

Μίλησε μάλιστα για αντιλήψεις άλλων εποχών και μικρών μειοψηφιών:

«Δεν γίνεται να είμαστε σχεδόν η μόνη χώρα στον κόσμο η οποία δεν επιτρέπει τα μη κρατικά πανεπιστήμια. Δεν γίνεται να υπάρχουν 40.000 παιδιά τα οποία πάνε σε άλλες χώρες ακριβώς επειδή δεν τους έχουμε δώσει τη δυνατότητα να μπορούν εδώ να σπουδάσουν σε μη κρατικά πανεπιστήμια, και για να το συνδέσω και με τη συζήτηση για την αξιωματική αντιπολίτευση και την υποκρισία τους, δεν γίνεται ο κ. Κασσελάκης να μην επιτρέπει στα ελληνόπουλα να έχουν αντίστοιχες σπουδές με αυτές που είχε ο ίδιος, χωρίς να πληρώσουν τα χρήματα για να πάνε στην Αμερική»

Μόνο που ξέχασε πως όσα παιδιά θα επιλέξουν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια μπορεί να είναι εκείνα που δεν θα έχουν περάσει στις εισαγωγικές. Γιατί τότε η κυβέρνηση μειώνει τον αριθμό των εισακτέων;

Και γιατί εμφανίζει έναν Έλληνα μεγάλου εισοδήματος αντί να μας πει πώς ένας Έλληνας με μισθούς στα τάρταρα της Ευρώπης θα μπορούσε να σπουδάσει τα παιδιά του σε ιδιωτικά που μπορεί μάλιστα να βρίσκονται και σε άλλη πόλη;

Μόνον που αν έλεγε αυτά ο κ. Ρωμανός θα ξεσκέπαζε την ταξική και τοξική πολιτική της κυβέρνησης την οποία εκπροσωπεί!

Διαβάστε επίσης:

Στη Βουλή η πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για τα ομόφυλα ζευγάρια

Ξαναζεσταίνουν τα σενάρια: Ο Μητσοτάκης θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό

Αράχωβα: Διπλή κατεπείγουσα Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο του Όλιβερ ζητά ο Άρειος Πάγος

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter