Κύρτσος: Ευρωπαϊκός διασυρμός Μητσοτάκη για την Ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα

Κύρτσος: Ευρωπαϊκός διασυρμός Μητσοτάκη για την Ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη προσωπικά εξαπολύει ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος μέσω Twitter, αναφερόμενος τόσο στην κατρακύλα της Ελλάδας σε πλήθος ερευνών και εκθέσεων που αφορούν την κατάσταση της Ελευθερίας του Τύπου όσο και στην ενεργειακή πολιτική της κυβέρνησης.

«Ευρω-διασυρμός Μητσοτ. μέσω Politico,το οποίο έχει μεγάλη επιρροή στις Βρυξέλλες» διαπιστώνει o ευρωβουλευτής και προσθέτιε πως «η Ελλάδα είναι η χειρότερη χώρα στην ελευθερία των ΜΜΕ με υπογραφή Μητσ.».

Διαβάστε επίσης: Γ. Κύρτσος στο Documento: Ο Μακρόν με υποδέχθηκε για τις μάχες που έδωσα κατά των ανελεύθερων πολιτικών του Μητσοτάκη

Παράλληλα, σε προηγούμενες αναρτήσεις του ο Γιώργος Κύρτσος μέμφεται την κυβέρνηση για την ακρίβεια στα καύσιμα και την πολιτική της σε ό,τι αφορά την ενεργειακή κρίση. «Η ΕΕ έχει δώσει δικαίωμα προσωρινής μείωσης φόρων αλλά η κυβέρνηση δεν το ασκεί. Πραγματοποιεί υπέρ έσοδα τα οποία μετατρέπει σε επιδότηση κερδοσκοπίας του λόμπι!], σημειώνει ο ευρωβουλευτής και κάνει λόγο για «τεράστιες ευθύνες κυβέρνησης για τον διψήφιο,πρώτη φορά εδώ και 28 χρόνια,πληθωρισμό».

Ακολουθούν οι αναρτήσεις του Γιώργου Κύρτσου:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter