Κύρτσος για προσπάθεια φίμωσης Documento: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεπερνάει Όρμπαν, Ράμα και Βούτσιτς…

Κύρτσος για προσπάθεια φίμωσης Documento: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεπερνάει Όρμπαν, Ράμα και Βούτσιτς…

Με ανάρτησή του στο «Χ» ο Ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος καταγγέλλει την προσπάθεια φίμωσης του Documento από την κυβέρνηση Μητσοτάκη «με τη μέθοδο στέρησης διαφήμισης, φορολογικών προστίμων, που χρησιμοποιούν τα αυταρχικά καθεστώτα σε βάρος των… αντιφρονούντων», όπως αναφέρει.

Σημειώνει μάλιστα πως «το Documento, δυναμική φωνή της αντιπολίτευσης, έχει δικαιωθεί στα μεγάλα και δύσκολα ρεπορτάζ-όπως το κουκούλωμα του σκανδάλου της Novartis από την κυβέρνηση- δικαστικά και από τις εξελίξεις».

Η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου:

Εντελώς αντιδημοκρατική η προσπάθεια φίμωσης του Documento, με τη μέθοδο στέρησης διαφήμισης, φορολογικών προστίμων, που χρησιμοποιούν τα αυταρχικά καθεστώτα σε βάρος των… αντιφρονούντων. Το Documento, δυναμική φωνή της αντιπολίτευσης, έχει δικαιωθεί στα μεγάλα και δύσκολα ρεπορτάζ-όπως το κουκούλωμα του σκανδάλου της Novartis από την κυβέρνηση- δικαστικά και από τις εξελίξεις. Η κυβερνητική ηγεσία έχει ρίξει την Ελλάδα στην τελευταία θέση της ελευθερίας των ΜΜΕ στην ΕΕ-27. (Η αξιολόγηση από τους Reporters Without Borders, με πολυετή συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο). Με τον οικονομικό πόλεμο που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση σε βάρος του Documento, ξεπερνάει Όρμπαν, Ράμα και Βούτσιτς…

Διαβάστε επίσης:

Ο Πιτσιλής δεν προσέχει πού βάζει την υπογραφή του;

Πως μεθόδευσαν το πρόστιμο-προγραφή στο Documento με εντολή Μαξίμου

Κύριε Πιτσιλή είσαστε Διοικητής Ανεξάρτητης Αρχής ή εξαρτημένης σχέσης;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter