Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Από ρητορική μίσους και ρατσισμού… ανοικτή πρόσκληση σε μετανάστες!

Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Από ρητορική μίσους και ρατσισμού… ανοικτή πρόσκληση σε μετανάστες!

Επί 30 χρόνια δεξιά και ακροδεξιά είχε ανέβει στα κάγκελα κατά των μεταναστών και των μεταναστευτικών ρευμάτων προς την Ευρώπη και τη χώρα μας

Ακούσαμε τα πάντα, πάντα με τεράστιες δόσεις ρατσισμού. Παράνομοι, μετανάστες, λαθρομετανάστες, ως τους φόβους αλλοίωσης του πολιτισμού μας με μεγάλες δόσεις ισλαμοφοβίας.

Πέραν των ελαχίστων περιπτώσεων, πόλεμοι, τοπικές συγκρούσεις, περιφερειακές αναταράξεις και άλλοι παράγοντες με συχνά δυτικό δάκτυλο και αποικιακές πρακτικές οδηγούσαν μεγάλα κύματα μεταναστών που προσπαθούσαν να βρουν στον ήλιο μοίρα.

Οι εδώ κυβερνήσεις της δεξιάς βάσισαν επί χρόνια την εκλογική τους πελατεία σε μια ρητορική μίσους και ρατσισμού. Στα κάγκελα και η Νέα Δημοκρατία που ζήλεψε τη ρητορική του ΛΑ.Ο.Σ. και έκανε μετατάξεις τρεις διακεκριμένους ακροδεξιούς. Την ίδια ώρα η χώρα μπήκε στο μικροσκόπιο των Ευρωπαϊκών και Διεθνών Οργανισμών για τις πρακτικές κατά του μεταναστευτικού ρεύματος που οδηγούσαν συχνά σε τεράστιες απώλειες.

Τρεις ακροδεξιοί πρωτοστάτησαν στη ρητορική μίσους

Αφήνοντας κατά μέρος τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά που όπως φάνηκε διατηρεί τις απόψεις του, τρία κορυφαία στελέχη της Ν.Δ., με «καταγωγή» το ακροδεξιό ΛΑ.Ο.Σ. πρωτοστάτησαν στη ρητορική.

Μιλάμε για τον Μάκη Βορίδη που έφτασε σήμερα να εκπροσωπεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Άδωνη Γεωργιάδη, δεξί χέρι του Μητσοτάκη και τον Θάνο Πλεύρη που μπορεί να υστερεί σε τίτλους, όχι όμως σε καταγωγή.

Το μεταναστευτικό όπως και άλλα θέματα έγιναν σημαία της δεξιάς/ακροδεξιάς παράταξης για να διαφοροποιηθεί από τους… απάτριδες!

«Κωλοτούμπα» μετά από εντολή του κεφαλαίου

Και μετά τα τεράστια ποσά που δαπάνησαν σε φράκτες, κέντρα και πολιτικές για να μας προφυλάξουν από τους «λαθραίους» που έρχονταν στη χώρα για να μας αλλοιώσουν και να πάρουν τις δουλειές μας, αφού κέρδισαν εκλογές με συνθήματα που έκρυβαν απάνθρωπη λογική έκαναν τη στροφή του αιώνα ψάχνοντας φθηνή εργασία για να ικανοποιήσουν κυρίως μια δική τους εκλογική πελατεία.

Παράλληλα πλήττουν και όλο το εργατικό δυναμικό της χώρας αφού ρίχνουν τους μισθούς και εκβιάζουν τους εργαζόμενους.

Παραμένει άγνωστο βέβαια τι συνθήκες εργασίας θα αντιμετωπίσουν εδώ μετά τις διμερείς συμβάσεις που ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας, Άδωνης Γεωργιάδης με τη Γεωργία, την Ινδία και τη Μολδαβία. Αναμένεται και η συμφωνία με το Πακιστάν όπου, όπως αποκαλύφθηκε μιλούν για τεράστιο αριθμό εποχικών εργατών – 500.000!

Στην ουσία τινάζουν όλα τα εργασιακά δικαιώματα στον αέρα και βέβαια ρίχνουν την χαριστική βολή σε κάθε ουσιαστική αύξηση των μισθών αφού διοχετεύουν με φθηνή εργασία τη χώρα.

Διαβάστε επίσης: Η κυβέρνηση εργαλειοποιεί τους μετανάστες για να προσφέρει φθηνή εργασία

Τι έλεγαν τότε:

  • Έρχονται οι ξένοι και μας παίρνουν τις δουλειές
  • Έρχονται οι ξένοι και αλλοιώνουν τον πολιτισμό μας
  • Ο φράχτης στον Έβρο μας προστατεύει από τους εισβολείς

Μάκης Βορίδης – Απόλυτη λύση τα ξερονήσια

Ο νυν υπουργός Επικρατείας του Κυριάκου Μητσοτάκη ήθελε να μαντρώσει τους μετανάστες σε ξερονήσια, ακατοίκητα νησιά. Μας έλεγε πως επιτρέπεται από τις διεθνείς συμβάσεις και για να φτιάξει πιο δημοκρατικό το πακέτο μιλούσε και για ανθρώπινες συνθήκες κράτησης.

Άδωνης Γεωργιάδης – Κλειστού τύπου κέντρα αλλιώς θα καταστραφεί η Ελλάδα

Ο νυν υπουργός Εργασίας Άδωνης Γεωργιάδης πρωτοστατεί λόγω υπουργείου στη… μεταστροφή  αλλά άλλα ονειρευόταν στο παρελθόν

«Πρέπει να φτιαχτούν κλειστού τύπου κέντρα, Πρέπει να σταλεί ένα μήνυμα πως αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι ευπρόσδεκτοι  και δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Θα γίνουν τα κλειστού τύπου κέντρα. Εγώ πιστεύω σε κλειστά (κέντρα) εντελώς… Ας μην πάρουμε φράγκο από την Ευρωπαϊκή Ένωης πρέπει να είναι κλειστά. Άμα είναι να καταστραφεί η Ελλάδα δεν θέλω ούτε ένα ευρώ από τους Ευρωπαίους. Τα κέντρα πρέπει να είναι κλειστά. Να μην βγαίνουν από μέσα μέχρι να φύγουν.»

Λίγα χρόνια πριν είχε βγει στα κάγκελα κατά των Αλβανών και ήθελε να τους διώξει κλοτσηδόν…

Μετάλλιο ακροδεξιάς στον Θάνο Πλεύρη που ήθελε και νεκρούς

Ο νυν Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης ήθελε σκληρή πολιτική κατά των μεταναστών και νεκρούς!

«Το μεταναστευτικό μπορεί να λυθεί με δύο τρόπους. Ο πρώτος τρόπος είναι η φύλαξη των συνόρων. Φύλαξη των συνόρων δεν μπορεί να γίνει αν δεν υπάρχουν απώλειες. Για να γίνω κατανοητός αν δεν υπάρχουν νεκροί. Και δεύτερον όσοι μποιυν εδώ θα έχουν τη λογική των αντικινήτρων. Τα Ισλάμ θα έρχεται και θα βυθίσει την Ευρώπη, θα βυθίσει την Ελλάδα. Συνεπώς να μην έρχονται. Όταν βρίσκεσαι εδωπέρα όχι κοινωνική παροχή θα έχεις, δεν θα μπορείς να φας, δεν θα μποερίς να πιεις, δεν θα μπορείς να πας στο νοσοκομείο και θα λες στους άλλους στο Πακιστάν εδωπέρα περνάμε χειρότερα απ’ ότι στο Πακιστάν.» (10-5-2011)

Διαβάστε επίσης:

Δούκας κατά Μπακογιάννη: «Εκδικητική η τροπολογία – Να ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες της Αθήνας» (Video)

43% ακριβότερο το γιορτινό τραπέζι σε σχέση με το 2019

Ακρόπολη: Πριβέ ξεναγήσεις των 5.000 ευρώ με υπογραφή της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter