Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Φέτα στα 6 ευρώ αλλά iphone των 1.350 ευρώ

Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Φέτα στα 6 ευρώ αλλά iphone των 1.350 ευρώ

Εκεί που ελπίζαμε ότι μετά από 3 – 4 Μνημόνια κάτι είχε αλλάξει στο πολιτικό σύστημα σε ότι αφορά το κρατικό χρήμα και τις σπατάλες ήρθαν οι κυβερνήσεις Μητσοτάκη να μας διαψεύσουν πανηγυρικά. Όχι ότι τρέφαμε και ιδιαίτερες ελπίδες αλλά έστω να τηρούνταν τα προσχήματα γιατί όπως και να το κάνουμε άλλη η Ελλάδα των παχιών αγελάδων και άλλη η σημερινή. Άσχετα αν ο πρωθυπουργός ανακάλυψε ότι η φέτα πουλιέται προς 6,28 ευρώ, αλλά μάλλον εννοούσε άλλη χώρα.

Μετά το Πασχαλιάτικο ταξίδι στην ιδιαίτερη της πατρίδα στην Ηλεία με κρατικό χρήμα, μία ακόμη απόφαση που έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια εγείρει ερωτήματα για τη γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, Δήμητρα Λυγούρα.

Σύμφωνα με την απόφαση η κα Λυγούρα ενέκρινε την προμήθεια τ με κινητό τηλέφωνο iPhone 15 Pro 256GB για τις «ανάγκες» της Γενικής Γραμματείας. Πρόκειται για ένα από τα τελευταία μοντέλα των iphone που κυκλοφορούν στην αγορά με το κόστος της αγοράς του να αγγίζει τα 1.350 ευρώ. Δηλαδή στη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής εάν αγόραζαν μια συσκευή κινητού τηλεφώνου με 300 ευρώ ή 400 που ομολογουμένως αγοράζει κανείς πολύ καλό κινητό τηλέφωνο δεν θα εξυπηρετούνταν οι όποιες ανάγκες; Αλλά οκ το iphone είναι iphone, δίνει άλλο…στάτους.

Υπενθυμίζεται ότι το κόστους του ταξιδιού της κας Λυγούρα στην Ηλεία το Πάσχα κόστισε 2.000 ευρώ και αφορούσε σε «ημερήσια αποζημίωση και διανυκτέρευση» τόσο της ίδιας όσο και των αστυνομικών συνοδών της.

Δείτε επίσης: Πάσχα στην Ηλεία, την ιδιαίτερη πατρίδα της, με κρατικό χρήμα, η γ.γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής Δήμητρα Λυγούρα

Μάλιστα όπως αναφερόταν στα σχετικά έγγραφα, το ταξίδι έγινε για «υπηρεσιακούς λόγους», με τη μόνη διαφορά ότι η Ηλεία δεν διαθέτει σωφρονιστικό κατάστημα.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν τα πάνε και ιδιαίτερα καλά με τις τιμές και τη διαχείριση κρατικού χρήματος.

apofasi_lygoura by Website Documento on Scribd

Διαβάστε επίσης:

Απόφαση-κόλαφος από το Διεθνές Δικαστήριο κατά Ισραήλ για την επίθεση στη Ράφα: «Να σταματήσει άμεσα κάθε στρατιωτική ενέργεια»

Αποκάλυψη: «Κράτος εν κράτει» ο Πιτσιλής, κουρελιάζει το Σύνταγμα, καταργεί νόμους και νομοθετεί με την υπογραφή του

Βερολίνο: Ένταση έξω από την Uber Arena – Τι συνέβη (Video)

Ο Πούτιν θέλει να «κλειδώσει» τα εδαφικά του κέρδη στην Ουκρανία – Έτοιμος για κατάπαυση του πυρός

Βουλή: Επιστολή Καρυστιανού στο προεδρείο για την προσχηματική διαβίβαση της δικογραφίας: «Αντιλαμβανόμαστε όλοι τη σκοπιμότητα»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter